Valokuvakierros Pattaya Rice Festivalilla, osa Songkrania, eilen 20. huhtikuuta

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

  Ensin teimme artikkelin samanlaisesta Khong Khaw (riisi) -festivaalista Sri Rachassa, joka pidettiin eilen 20. huhtikuuta. Katso viitteeksi.

Sri Rachan kunta isännöi eilen kuivan suuren Songkran- ja riisifestivaalin

Songkran/thai-uudenvuoden aikana Khong Khaw eli riisifestivaali pidetään yhtenä monista ainutlaatuisista ja perinteisistä aktiviteeteista veden roiskumisen lisäksi.

Vaikka sitä oli lykätty useita vuosia, kun viimeinen tapahtui huhtikuussa 2019 Covid-19:n vuoksi, tänä vuonna 2022 Khong Khaw -festivaali palasi onneksi useisiin osiin Chonburia huolimatta jatkuvasta vesileikkikiellosta ja useimmat tunnettuja Songkran-toimintoja jatkuvien Covid-19-ongelmien vuoksi.

Kuten Pattayassa eilen 20. huhtikuuta, Khong Khaw -festivaali teki paluun Lan Pho Parkissa, Naklua Parkissa ja Wat Nong Yaissa. Seuraavassa on joitain kuvia siitä, miltä ilmapiiri näyttää sen jälkeen, kun se on ollut poissa vuosia, kun monet paikalliset asukkaat tulivat ulos ja viihtyivät urheilun, kulttuuritapahtumien, musiikin ja ruoan parissa.

Covid-19-varotoimet, kuten lämpötilan tarkistuspisteet, ATK ja rokotustarkastukset sekä pakollinen maskin käyttö, vaadittiin.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.