Ilmoitus: TPN media julkaisee Phuket Expressin, Phuket-version uutisistamme

Phuket, Thaimaa-

  Olemme aloittaneet Phuket-version uutisistamme omien Phuketissa toimivien tiimiemme ja toimittajien kanssa lukijoidemme aiemmin esittämien ehdotusten mukaisesti.

  Jotkut lukijamme ovat saattaneet huomata artikkeleita, joissa on linkki The Phuket Expressiin muutaman viikon ajan, koska se on ollut betavaiheessa joillakin sosiaalisen median sivuillamme. Facebook-sivumme on nyt livenä, myös nettisivut ovat livenä.
Kuten The Pattaya News, tämä on neutraali, puolueeton, todellista, ei-koottua, itse kirjoitettua ja kuvattua, faktatarkistettua uutista, mutta keskittyy Phuketiin Phuketin paikallisilta toimittajilta ja ryhmiltä.
Emme kopioi Phuketin uutisia (elleivät ne ole tärkeitä uutisia) muilla kanavillamme, kuten The Pattaya Newsissa, joten jos olet kiinnostunut Phuketista, liity meihin täällä:

tai:

https://thephuketexpress.com/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/