Pattayan Hand to Hand Foundation tarjoaa apua venäläisille ja ukrainalaisille, jotka tarvitsevat apua

Seuraava on Pattayan Hand to Hand -säätiön kirje, jonka Pattaya News on lähettänyt ja painanut luvalla:

Olemme kuulleet vaikeuksista, joita monilla venäläisillä ja ukrainalaisilla Pattayalla on, ja haluaisimme auttaa näitä ihmisiä kaikin mahdollisin tavoin. Haluamme kutsua venäläisiä tai ukrainalaisia ​​tulemaan keskukseemme klo 2-00 seuraavina päivinä:

⦁ Torstai 21. huhtikuuta
⦁ Tiistaina 26. huhtikuuta
⦁ Torstai, 28. huhtikuuta

Tarjoamme jokaiselle mama-nuudeleimuppeja, pussin 5kg riisiä ja maitoa pienten lasten tukemiseksi. Otamme myös yhteyttä ihmisiin selvittääksemme muita heidän tarpeitaan, jotta voimme kehittää suunnitelman auttaaksemme heitä ruoan tarjoamisen lisäksi.

Olisimme kiitollisia, jos autat meitä varoittamaan venäläisiä ja ukrainalaisia ​​yhteisöjä tästä projektista, jotta voimme auttaa mahdollisimman monia ihmisiä.

Osoite on 418/39 Suksabai Villa 3, Moo 10, Nong Prue, Banglamung, Chonburi 20150. Löydät meidät helposti myös google mapsista TÄÄLTÄ!

Lisätietoa Hand to Hand -palvelusta saat napsauttamalla tätä.

Kiitos kaikesta avustasi.
Vilpittömästi sinun,

Margaret Grainger
(Varajohtaja, Hand to Hand Foundation)

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/