CCTV-materiaalilla näkyy, että nainen törmäsi autollaan seinään ja kuoli Saensukissa, kun väitetään ylinopeutta poliisin tarkastuspisteen ohi

Chonburi -

  Naiskuljettajan väitetään ajaneen poliisin tarkastuspisteen ohi ja törmänneen autollaan läheisen asuintalon seiniin Saensukin poliisin kerrottaessa jahtaneen häntä maanantai-iltana.

  Kuljettajan kerrotaan menehtyneen välittömästi onnettomuuden jälkeen. Saensukin poliisi kuitenkin kiistää väitteen takaa-ajoista ja sanoi vain, että he reagoivat onnettomuuteen sen jälkeen.

Maanantai-iltana, 18. huhtikuuta, turvakameran kuvamateriaali tallensi hetken, kun auto ajoi täydellä nopeudella ennen kuin se törmäsi läheisen talon seiniin aiheuttaen liekkipurkauksen. Sitten poliisipartioauto, joka todennäköisesti ajoi ensimmäistä ajoneuvoa takaa, ilmestyi kuvamateriaaliin ja kääntyi ympäri tutkimaan onnettomuutta. Kuljettaja paljastui myöhemmin naiseksi ja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, vaikka Saensukin poliisi ei kertonut hänen nimeään ja ikää.

65-vuotias vaurioituneen talon, johon kuollut kuljettaja törmäsi, omistaja, joka on myös entinen poliisi, Somboon Techama, kertoi TPN-medialle, että auto romahti hänen seinänsä ja vaurioitti osittain hänen henkitaloaan. Hän sanoi, ettei hän vielä arvioinut vahinkoa, mutta vainajan äiti otti jo häneen yhteyttä maksaakseen sen.

TPN:n toimittajat soittivat myöhemmin Saensukin poliisiaseman päällikkö Phatthana Rob-Rulle kysyäkseen onnettomuudesta. Hän kertoi, että sinä yönä päivystävät poliisit olivat tavalliseen tapaan pystyttäneet turvatarkastuspisteen ennen kuin nainen saapui ja kiihdyttivät sen ohi. Hän sammutti myös valonsa ja ajoi Mit Samphan Roadille, jossa hän lopulta törmäsi.

Saensukin poliisi väitti, etteivät he olleet jahdattaneet häntä ja saaneet hänet kaatumaan, koska he tiesivät onnettomuudesta vasta sen jälkeen, kun joku ilmoitti heille. Ei tullut heti selväksi, miksi kuollut kuljettaja kiihdytti poliisin tarkastuspisteen läpi, jotka ovat yleisiä Chonburissa tähän aikaan vuodesta Songkranin eli thaimaalaisen uudenvuoden festivaalin vuoksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.