Mainos: Issan Lawyers tarjoaa nyt Yhdistyneen kuningaskunnan viisumipalveluita!

Uusi palvelu Isaan lakimiehillä!

  Issan Lawyers tarjoaa nyt Ison-Britannian viisumipalveluita, joiden avulla voit tuoda rakkaasi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vierailulle, mennä naimisiin tai naimisissa tullakseen luoksesi Yhdistyneessä kuningaskunnassa työoikeudella!

Palvelumme täydentävät kokeneet Yhdistyneen kuningaskunnan asianajajat, ja ne ovat SRA:n (Solicitors Regulatory Authority) säänneltyjä. Näin ollen sinulla on mahdollisuus saada täysi maahanmuuttoneuvoja, -tukea ja valituksia tarvittaessa. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme yksi ainoista thaimaalaisista lakitoimistoista, jotka tarjoavat tämän tason palvelusääntelyä ja tukea mielenrauhalle.
Palvelumme on läpinäkyvää, oikea-aikaista ja ammattimaista. Voit ottaa yhteyttä asiantunteviin lakimiehiin täällä tai Isossa-Britanniassa. Sitä ei moni voi sanoa.
Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi Iso-Britannian viisumitarpeistasi!
Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/