Nakluan asukkaat järjestävät buddhalaisia ​​seremonioita Wat Chong Lomissa osana perinteisiä Songkran-seremonioita

Bang Lamung, Pattaya -

  Monet paikalliset asukkaat Wat Chong Lom Nakluan ympärillä kokoontuivat jakamaan almuja paikallisille munkeille eilen aamulla osana perinteisiä Songkran-seremonioita.

Naklua juhlii Songkran/Wan Laita vuosittain 18. huhtikuuta, toteaa TPN-media.

Eilen, 18. huhtikuuta, ryhmä paikallisia, yhteisön johtajia ja entisiä Chonburin kansanedustajia piti yhdessä buddhalaisen seremonian Wat Chong Lom Nakluassa, Bang Lamungissa, Chonburissa tarjotakseen ruokaa, makeisia ja vettä munkeille Songkran-festivaalin kunniaksi.Myöhemmin Banlue Kullawanich, Pattayan entinen apulaispormestari, osallistui seremoniaan sytyttääkseen kynttilän kaikkien osallistujien puolesta. Tarjottuaan tarvikkeita munkeille paikalliset kaatoivat yhdessä vettä buddhalaisten patsaiden päälle seremonian päättämiseksi.Yksi osallistujista, joka ei kertonut nimeään, kertoi TPN-medialle, että he pitivät tämän seremonian kuolleiden muistoksi. Jotkut heidän lapsistaan ​​palasivat myös tähän tilaisuuteen juhlimaan Songkrania myöhemmin päivällä, mutta heidän oli vältettävä vesileikkiä Covid-19-rajoitusten vuoksi.

Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA kielsi vesiroiskeet kolmatta vuotta peräkkäin Covid-19-huolien vuoksi, jolloin vain uskonnolliset seremoniat sallittiin matkailualan kritiikistä huolimatta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.      

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.