Yhdysvaltain presidentti kutsuu Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Chan USA:n ja ASEANin huippukokoukseen toukokuussa, Thaimaan ulkoministeri paljastaa

Kansallinen -

Ulkoministeri Don Pramudwinai paljasti tänään, 19. huhtikuuta, että Yhdysvaltain presidentti Joe Biden oli kutsunut Thaimaan pääministerin Prayut Chan-O'Chan osallistumaan Yhdysvaltain ja ASEANin väliseen huippukokoukseen Washington DC:ssä 12.-13. toukokuuta.

Kysyttäessä, hyväksyisikö pääministeri kutsun ja liittyisikö hän itse kokoukseen, Don sanoi, että hän ja Prayut olivat keskustelleet päivämäärästä ja kellonajasta useaan otteeseen ja pääministeri järjestäisi aikataulunsa niin pitkälle kuin mahdollista tapaamaan päivämäärät.

”Odotettiin, että pääministeri osallistuisi itse kokoukseen muiden ASEAN-maiden johtajien tavoin. Vierailun aikana pääministeri vietti aikansa tehokkaasti”, Don lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.