Koh Phanganin Full Moon Party houkuttelee yli 10,000 XNUMX thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia Songkranin aikana

Surat Thani -

  Thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit, joita Koh Phanganin viranomaiset arvioivat yli 10,000 16 ihmiseksi, kokoontuivat Koh Phanganille Surat Thanissa retro Full Moon -juhliin eilen illalla XNUMX. huhtikuuta.

Tämän vuoden "Takaisin juurille" Full Moon -juhlia isännöivät Haad Rinin alueen yrittäjät, jotka vastasivat omien asiakkaidensa terveystarkastuksesta ennen juhlaan osallistumista. Poliiseja ja vapaaehtoisia lähetettiin myös rannan tarkastuspisteisiin helpottamaan terveystarkastuksen ja asiakirjojen tarkastuksen järjestämistä sekä turvaamaan turisteja. Haad Rinin viranomaiset ja poliisi väittivät, että kaikki Covid-19-varotoimenpiteet on toteutettu.

Tilaisuus alkoi noin klo 7. kun ranta oli täynnä suuri joukko thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia ​​kaikkialta maailmasta. Virallisten ennusteiden mukaan matkailijoiden määrä voi nousta yli 00 10,000:een. Se oli ilmapiiri, joka oli kadonnut Haad Rinistä yli kahdeksi vuodeksi Covid-19-epidemiatilanteen vuoksi, vaikka pienempiä juhlia oli pidetty lokakuusta 2021 lähtien. Surat Thanin viranomaiset arvioivat tämän olevan suurin Full Moon -juhlat helmikuusta 2020 lähtien ennen Covid-19:n puhkeamista Thaimaassa ja muualla maailmassa.

"Takaisin juurille" Full Moon -juhla sekä muut Songkran-festivaalin tapahtumat olivat johtaneet talouden nousuun Surat Thanin alueella, jonka arvioitiin tuovan 300 miljoonan bahtin tuloja matkanjärjestäjille ja niihin liittyville yrityksille Koh Phanganilla. .

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.