Pattayan vesiaseliikkeen omistaja on menettänyt miljoonia bahteja kolmen viimeksi kuluneen Songkransin kuivavuotena, ilmaisee turhautumista

Bang Lamung -

  Old Lan Pho Marketin lajikeliikkeen omistaja puhui eilen TPN-medialle ja totesi, että hän on menettänyt useita miljoonia bahteja veden leikkiä ja roiskumista koskevien määräysten vuoksi viimeisen kolmen vuoden aikana.

Covid-19-huolien, Thaimaan kuuluisien vesitaistelujen ja roiskumisen, festivaalin suosituimman – mutta myös kiistanalaisimman – osan on kieltänyt huhtikuusta 2020 lähtien Covid-19-tilannehallinnon keskus eli CCSA, joka hallitsee Covid-19:ää. maata koskevat rajoitukset ja säännöt.

Eilen, 15. huhtikuuta, The Pattaya Newsin paikalliset toimittajat vierailivat Old Lan Pho -markkinoilla Nakluassa haastattelemaan rouva Jeam Lianghirunkulia, joka omistaa yhden Bang Lamungin suurimmista valikoima- ja harrastusliikkeistä ja on myös Pattayan suurin vesiaseiden toimittaja. , erityisesti tukkumyyntiin. 

Ennen pandemiaa rouva Jeam sanoi, että monet katukauppiaat Bangsaenista, Srirachasta, Sattahipista jne. tulivat yleensä ostamaan tuotteita, kuten vesiaseita, ruutia ja vedenpitäviä puhelinkoteloita hänen kaupastaan ​​valmistautuakseen Songkraniin. Mutta viimeisen kolmen vuoden aikana hänen täytyi lopettaa näiden tavaroiden varastoiminen kokonaan CCSA:n vesitaistelukieltoja koskevien määräysten ja ainoastaan ​​perinteisten ja uskonnollisten käytäntöjen sallimisen vuoksi, mikä johti useiden miljoonien tulojen menetyksiin.

Rouva Jeam jatkoi, että nyt esillä olevat tuotteet olivat vain hänen vanhoja myymättömiä tuotteita aiemmilta vuosilta. Hän toivoi, että hallitus sallisi ainakin vesitaistelut, kuten vesiaseilla pelaamisen, koska se oli yksilöllinen esine, ja yritys voisi jatkaa eteenpäin. Hän kuitenkin hyväksyi myös säännöt ja rukoili Covid-19:n katoamista.

Toistaiseksi hän on toiveikas, että neljän vuoden tauon jälkeen vesitaistelut voivat palata vuonna 2023, ja hän on ennustanut, että jos kaikki rajoitukset puretaan, siitä tulee yksi kaikkien aikojen suurimmista Songkranista. Tästä huolimatta TPN-media huomauttaa, että monet lukijamme, erityisesti vanhemmat entiset, voisivat olla "ilman" vesifestivaalin vesiroiskeista. Monet lukijat ovat ilmaisseet helpotusta sosiaalisen median kanavissamme (alla) veden heittelykieltoon, vaikka myönsivät myös, että vesiroiskeet houkuttelevat monia turisteja ja ovat varmasti hyvät joillekin toimialoille.

Siitä huolimatta Pattaya on ollut kiireinen koko Songkran-viikon, enimmäkseen kotimaisten matkailijoiden kanssa, ilman vesitaisteluja, Jomtienin ja Pattayan liikenne on vilkkainta sitten vuoden 2020, TPN media päättelee.

Kansalliset Songkran-päivät ovat päättyneet, ja ne olivat 13. huhtikuuta - 15. huhtikuuta. Chonburissa on tapahtumia 20. huhtikuuta asti, mutta yksikään niistä ei sisällä vesitaistelua. Perinteinen ”suuri päivä” 19. huhtikuuta, joka voi houkutella satoja tuhansia ihmisiä, on peruttu kokonaan jo kolmatta vuotta peräkkäin ja korvattu perinteisillä uskonnollisilla tapahtumilla paikallisissa temppeleissä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.