3 kuukauden ikäinen kissanpentu jumissa kouruun pelastettiin eilen Sri Rachasta

Sriracha -

Kolmen kuukauden ikäinen kissanpentu, jonka uskotaan olevan kulkukouru, pelastettiin eilen kourusta Sri Rachassa, Chonburissa.

Eilen, huhtikuun 15. päivänä, palomiehet Sri Rachasta, Chonburista, viettivät kaksi tuntia yrittäessään pelastaa 3 kuukauden ikäisen urospennun, joka oli loukussa kouruun lähellä Surasak Roadia. Pelastajien mukaan kouru oli tiivistetty raskaalla metallikannella, joten se jouduttiin kiilaamaan sorkkaraudalla, mutta lopulta operaatio oli onnistunut ja melko uuvuttava.Thanat Khanawong, 37, joka otti yhteyttä pelastajiin, kertoi TPN:n toimittajille, että hän kuuli kissan itkevän jostain ja huomasi, että kissa oli juuttunut kouruun, joten hän soitti hätänumeroon 199.Kun tarina oli jaettu sosiaalisessa mediassa, kissa lopulta adoptoitiin, ja pelastajat saivat sosiaalisen median käyttäjiltä runsaita aplodeja. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.