Pattaya Cricket Club puolustaa Chiang Mai Big Bash 8 -palkintoaan 9. ja 10. huhtikuuta 2022 – ensimmäisen päivän raportti

Chiang Mai-

 Pattaya Cricket Club puolusti turnauksen mestarinsa asemaa toista vuotta ja vaikka joukkueissa tapahtui joitain muutoksia ja jotkut hyvät pelaajat eivät päässeet mukaan, PCC:llä oli suuria toiveita, että he voisivat voittaa jälleen.

   Turnaus koostui seuraavista krikettiseuroista; Pattaya, Lanna, CMSCA (pojat), Lamphun (pojat), Patong, Parrots ja Gymkhana. Tavallisia MCC-peliolosuhteita muutettiin seuraavasti: 8 miestä joukkuetta kohden, 7 vaihtoa per vuoropari, enintään 2 vaihtoa per keilaaja, kaikki keilailu tehtävä golfkentän päästä; leveät ja ei palloja olisi 3 juoksua eikä uudelleen keilausta; ei kenttärajoituksia ja ottelut pelattaisiin pareittain. Voitosta annettaisiin 4 pistettä ja yli 60 tai 90 juoksun tekemisestä, lyönnistä ja pisteiden jahtaamisesta kuuden kierroksen sisällä ansaittaisiin bonuspisteitä.  6 juoksua pidettiin parina. 

   Maa oli hyvässä kunnossa paitsi ajoradan päätä, koska viime viikon aikana oli satanut rankkaa ja vaikka se oli kuivunut riittävästi, siellä oli vähän ruohoa, paljon hiekkaa ja hieman mutaa. Tämä loppu olisi tunnetaan nimellä Gobin autiomaa.

   PCC:n ensimmäinen ottelu oli Patong CC:tä vastaan. Yhteinen sopimus merkitsi sitä, että PCC avasi keilailun Habby Singin kanssa Patongin Damien Westwoodia ja Rishieä vastaan. Vain 2 juoksua mailalta ja leveä oli taloudellinen aloitus. Andy Emery ei ollut niin onnekas, koska raja 4 leveä maksoi 7 ja ylitys maksoi 13. Habby heitti toisen yli ja Damien sai rajan, joten Habby antoi hänelle hyvin naamioitu hitaampi pallo, jonka Damien nosti Long-onille, missä Luke Stokes pudotti hänet. 

 Ei hätää, Habby keilaili Damienin seuraavan pallon 11. Rishie meni ilmaan Andyn keilailua vastaan ​​ja Jainish melkein sai hänet kiinni, ja sitten Luke pudotti hänet, jonka tavallisesti turvalliset kädet ovat jättäneet hänet. Trevor Moolmanilla oli jotain hyvää. jalkapallotaidot estäen 4:n Gobin autiomaassa, mutta Andy sai 12. 42 1 vastaan ​​3 kierroksen jälkeen ja Patong menestyi hyvin. Wez Masterton teki ylityksen 11, Rishie teki edelleen hyvin ja 53 1 4 jälkeen. . Jainish Parikh joutui Richelle kolmella rajalla ja 3 ohituksella, ja Trevor pudotti Richien ennen kuin hän vetäytyi 17:lla ja 33:llä 70:lla ohituksella. Lopullinen ylitys meni vielä 6, kun Curt Livermore loppui viimeisen pallon jälkeen. ja Patong sijoittui hyvällä pistemäärällä 12 ja 82. Huono pelikenttä ja jotkut PCC:n kalliit vaihdot olivat maksaneet heille kalliisti.

   Wez ja Luke avasivat lyöntiottelun Nishant Groveria vastaan ​​Wezin heiluttaen ilmaa eikä löytänyt palloa ennen kuin hän sai massiivisen 6 - enemmän kuin 9. Wez hyppäsi askeleeseensa ja löi Manishia ympäri puistoa, ja tulos zoomattiin 35:ksi nollaksi 0 kierroksen jälkeen. Anoop Kotwale oli siisti, mutta Wez sai silti 2:n osuman, joka sitten lopetti 4:n 31:stä pallosta. Luke ei ollut kohdannut palloa, ja kun hän teki, Damien tyrmäsi hänet Curtin silmukoivasta dibbley-dobblerista 14. . Hups. 1 yhdelle 49 kierroksen jälkeen.

 Habby otti vastuun Jainishin kanssa tehdystä rypistymisestä ja selvisi pudonneesta saalista vain lisätäkseen suolaa Patongsin haavoihin lyömällä 4 ja 6. Damien tyrmäsi Jainishin 6:lla Anoopista, ja pisteet nousivat 65:een 2 4:n vaihdon jälkeen – räikeästi. Habby jatkoi Nishantin rajojen lyömistä yhdessä Colin Clarkin kanssa ja oli nostanut tuloksen 78:aan. PCC:n ensimmäinen voitto oli heidän ulottuvillaan.  Curt ohitti viimeisen ja Colin sai 2 rajaa, joista viimeinen oli röyhkeä taaksepäin pyyhkäisy kolmeen.rd mies, ja PCC voitti 4 pallolla. Habby oli 24-vuotiaana.

   PCC:n toinen ottelu oli Lannaa vastaan. Yhteinen sopimus antoi PCC:lle mahdollisuuden keilata ensin. Habbyn ensimmäinen erä oli siisti, kunnes John Scales sai 4, joten ylijäämästä 11. Wockaka (Warren Pugh), PCC:n debytantti, keilaili siististi 8:lla ja Lanna oli 19 arvolla 0 pisteestä 2. Andy Emery keilaili ylityksen ja hänen toisessa pallossaan oli hieman jalkamurtumaa ja se poisti Neville McLeanin jalan kannan 11:ksi. Nick James, turnauksen paras maalintekijä, otti rypyn tuloksella 27 vastaan ​​1 kolmen ylikierroksen jälkeen. . 

 Wez keilaili kalliin pelin Trevorin pelin hiekassa Gobin autiomaassa, kun pallo meni hänen jalkojensa läpi 4 ja 43 1 4 jälkeen. Jainish keilaili lyhyeksi ja sai oikeutetusti rangaistuksen ja päätti tehdä sen uudelleen, mutta tämä kun Nick James sai yläreunan ja Colin nappasi hänet 16:lla. Sitten Luke löysi tarttuvat kätensä ja otti loistavan saaliin Deep-mid wicketistä hylätäkseen John Scalesin 19:llä Andyn keilailusta tuloksella 54 kolmesta. vuonna 3th yli. Habby poisti nopeasti Hugh Williamsin 8:lla ja Lannalla oli hieman vaikeuksia 65:ssä neljässä. Viimeinen ylitys toi heille vain 4 juoksua lisää ja Lanna sijoittui 3:ksi neljälle – vaikea pistemäärä puolustaa PCC:tä vastaan.

   PCC avasi Wezin ja Luken kanssa Hugh Williamsia vastaan, joka sai pahoinpitelyn yli 22:sta. Ian Harling sai saman kohtelun ja tulos nousi 39:ään vain kahdessa erässä. Tämä oli helppoa, ellei jotain typerää. tapahtui.  Se ei tapahtunut.  Muana sai 2 enemmän rajoja Weziltä ja Daniel Broadbridge 12, pääasiassa Lukelta, joka nosti pisteet 13 64:aan neljän jälkeen – turnauksen paras juoksuprosentti, joten pitkälle. John Danby keilasi finaalin, jossa Luke lopetti ensimmäisenä 0:llä ja tuloksella 4. Trevor käveli rypylle vain, jotta Wez murskasi kuuden, vetäytyi ja päätti ottelun. Trevor käveli takaisin takaisin . 31 teki maalin 66 kierrossa (6 kierrosta kohti) ja PCC:n toisessa voitossa. 

   PCC:n pitkän päivän viimeinen ottelu pelattiin CMSCA:ta (Chiang Mai Schools Cricket Alliance) vastaan. PCC voitti heiton ja, hassu vanha juttu, päätti keilata ensin. Leng ja Mong kohtasivat Habbyn, joka keilaili hyvin 2. Wockaka oli seuraava ja houkutteli Mongin laukaisemaan pallon Weziin Long-onissa, 3. Jainish teki välittömän vaikutuksen, kun Chatree kutitti reunaa Colinille, ja se oli 12 vastaan ​​3 kolmen pelin jälkeen ja CMSCA oli alle. paine. Wez keilaili ja Wockakan virhekenttä antoi Lengin saada rajan 3 4:lla ohi. Jainish keilaili uudelleen, ja Leng iski 12:lla, joka sitten löi toisen Wockakan kurkkuun, mutta hän pudotti sen, hampaili sitä ja pudotti uudelleen. Rakas voi kulta. Jainish sai lohtua, kun hän keilaili Angelolle 6 tuloksella 2 37 3 kierroksen jälkeen. Josh Carr keilaili siististi 5:llä. Habby keilaili viimeisen pelin ja erotti Duanin yhdellä ja Sir oli Habby juoksi ulos viimeisestä pallosta. CMSCA sai ylivoiman 5:lla viidellä, mutta Leng sijoittui 1:lla Not Out.

   PCC:n reilun pelin henki kaikille merkitsi aloittajien vaihtoa, joten Trevor Moolman ja Josh Carr ottivat neliön Lengia vastaan. Molemmat löivät järkevästi yrittämättä saada nahkaa pois pallosta ja kutittivat palloja hienoon jalkaan ja 3rd mies tai lyhyitä palloja neliön jalkaan. Jotkin Chatreen leveät ja lyönnit auttoivat tulosta, ja se oli 34 ja 0 kolmen jälkeen. Bunin ylitys meni 3:lle ja vain 11 tarvitsi 2:stäth jotka jaettiin asianmukaisesti Trevorin ja Joshin kesken. Helppo voitto ja päivän kolmas ykkönen 17 pisteellä. Lähin kilpailija oli Lamphun 12 kahden ottelun jälkeen, mutta olisivatko he finalisteja?

Toinen osa tulossa tänä viikonloppuna!

  

   

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/