PR: Se on vihdoin täällä! Juhlat, joita olet odottanut! Songkran-bileet teille kaikille! Alkaen 15. huhtikuuta - 17. huhtikuuta!

EDM Addicts esittelee: Super Weekend!
Tuomme sinulle trooppisen havaijilaisen teeman 3 päivän ajan TEMPO Society Night Clubiin ja olemme koonneet maan huippuartistit villeimmille bileille, joissa olet koskaan ollut! 3 päivää 3 eri genreä 3 eri järjestäjältä! Et halua missata tätä!
15. huhtikuuta Stage Host Trance Lovers Thaimaa
- Hybridi Jay
– Jonnie B
– Pvlmfck
– Thanac
– DJ Pan
16. huhtikuuta Stage Isäntä EDM Addicts Open Air Beat EP2
– Aris
– Ayrton L
– Hongyok
– Possu Sweet
– Tong Apollo
17. huhtikuuta Stage-isäntä Headbanger
– Dj DI3NO
– Gail Werner
– Opasmusiikki
– KillYX
– Sunnuntai sunnuntai
– Tzunaami
– Vegabond-musiikki
– Yee-19 b2b Sateinen
Kaikille Pattayalle 15.-17. huhtikuuta tuleville ja hauskoja (kyllä, kuivia) juhlia etsiville, ole hyvä! Takaamme, että viihdyt!
Lipun hinta
200 THB (ennen klo 20.00)
300 THB (klo 20.00 jälkeen)
ATK-testi vaaditaan: Meillä on palvelu paikan edessä 100 bahtia ATK (pika) testiin ja voit vaihtaa sen ilmaiseen mikseriin tai olueen.
Aika: klo 6 - LATE
Sijainti: Tempo Society Night Club North Pattaya 3rd Roadin alueella lähellä Pattaya Driving Rangea.
Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/