Kolme epäiltyä tunnistettiin osallistuneen pomminheittotapahtumaan lähellä pääministerin asuntoa sunnuntai-iltana

KUVA: Bangkokbiznews

Bangkok -

  Thaimaan kuninkaallinen poliisi pidätti kolme epäiltyä, joiden väitettiin osallistuneen pomminheittotapaukseen ensimmäisessä jalkaväkirykmentissä, jossa pääministerin sotilasasunto sijaitsi 11. huhtikuuta.

Noin klo 7. Sunnuntaina Jalkaväkirykmentin kuvamateriaali tallensi kahden moottoripyörällä ajavan miehen saapuvan etuportille, ja pilleriratsastaja näytti heittävän kahta pingispommia rykmenttiin.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin korkeiden virkamiesten mukaan epäillyt olivat Mr. Thanayut "Book" Na Ayudhaya, 21-vuotias teini, joka on osallistunut demokratiaa edistäviin mielenosoituksiin; Neiti Patima Fakthong, 20, Udon Thanin maakunnasta; ja 15-vuotias nuori. Poliisi uskoi, että tapaukseen osallistui neljä muuta, ja Bang Suen poliisi suorittaa lisätutkimukset.

Poliisi oli tähän päivään mennessä ottanut kiinni ja tutkinut Thanayutin talon, josta löydettiin noin 172 pingispommia ja 23 savupommia. Hänen kerrotaan kertoneen viranomaisille ensimmäisessä kuulustelussa, ettei hän ollut se, joka eilen heitti pommeja ja oli syytön.

Sillä välin hallituksen tiedottaja kertoi Associated Pressille, että pääministeri Prayut Chan-O'Cha oli tunnustanut tapauksen eikä hänellä ollut kommentteja tai määräyksiä, vaan hän pyysi vain poliisia tutkimaan asiaa oikeudenkäynnin puitteissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.