Pieni krokotiili pyydetty talosta Sri Rachasta

KUVA: Chamnan Jaiuae / Komchadluek

Sriracha -

Pieni krokotiili saatiin kiinni talosta Sri Rachan alueella aiemmin tällä viikolla!

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen nuoresta krokotiilista asuintalossa Nong Khamin seutualueella. He saapuivat taloon löytääkseen krokotiilin kutsumattomana vieraana rakennuksesta, mikä pelotti omistajat, jotka pyysivät olemaan nimeämättä lehdistölle.

Kesti noin kymmenen minuuttia, ennen kuin pelastustyöntekijät saivat krokotiilin helposti kiinni paljain käsin. Krokotiili on 10 senttimetriä leveä ja 98 senttimetriä pitkä.

Talon omistajalla ei ollut aavistustakaan, mistä krokotiili oli kotoisin, ja sanoi, että he eivät olleet koskaan kuulleet matelijoista paikallisella alueella. Krokotiili sai heidät ei-toivotun shokin, kun he löysivät eläimen vaeltelevan heidän keittiössään ja kutsuivat välittömästi viranomaisia ​​apuun.

Krokotiiliä pidetään tällä hetkellä Pure Yiang Tai Rescue Foundationissa ennen kuin se luovutetaan Sri Rachan kalastustoimistolle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.