Pattaya Ruamjai -tiimin johtaja “Sinchai†keskustelee baarirajoitusten lieventämisestä Jomtienin yöelämän yritysten omistajien kanssa

Pattaya -

Pattaya Ruamjai -tiimin pormestariehdokas Sinchai keskusteli laillisista aukioloajoista, raittiustarkastuspisteistä ja muusta eilen Jomtien yöelämän yritysten omistajien kanssan.
Huhtikuun 7. päivänä Mr. Sinchai Watthanasathon johti Pattaya Ruamjai -tiimiä keskustelemaan useista yöelämän toimijoiden esiin nostamista asioista Lisa's Guesthousessa Jomtienissa, Chonburissa. Yksi operaattoreista oli Lamphueng “Lisa†Hamilton, viihdepaikkaoperaattoreiden kerhon puheenjohtaja, joka haki uutta pormestaria, joka olisi pätevä koordinoimaan Thaimaan hallituksen kanssa sekä pidentämään laillista aukioloaikaa turistien majoittamiseksi.

Nykyinen lakisääteinen aika alkoholintarjoilupaikkojen sulkemiselle Pattayassa (ja Thaimaassa) on klo 11 Yritysten omistajat ovat kehottaneet hallitusta kuukausien ajan lieventämään tätä rajoitusta, mutta rajoituksen on teknisesti asettanut Covid-00-tilanteenhallintakeskus tai keskus. CCSA Bangkokissa.

Laillisesti yöelämä ja baarit ovat edelleen kiinni, mutta niiden sallitaan toimia väliaikaisina muunnetuina ravintoloihin monin säännöin. Yksi näistä säännöistä on aikainen sulkemisaika. Pattayan yritysten omistajat haluavat, että kaupungista tulee laillinen kokeilualue, jotta sulkemisajat pidennettäisiin normaaliin ennen Covid19:ää, joka kaupungin viihdealueesta riippuen oli suurimmaksi osaksi klo 1–00.

Lisan ja Pattayan yritysten omistajien mukaan kello 11 on aivan liian aikaista, ja useimmat turistit aloittavat iltansa vasta tähän aikaan.

.

Raittiustarkastuspisteistä toimijat olivat huolissaan siitä, että se estäisi turisteja, jotka haluavat muuttaa Nongpruesta Pattayaan ja loisi huonon kuvan kaupungille. He totesivat, että kaupungissa on nykyään liikaa tarkastuspisteitä, ja niiden pitäisi olla virtaviivaisempia ja läpinäkyvämpiä.

Lopuksi operaattorit halusivat asianomaisten viranomaisten lisäävän parkkipaikkoja myös ulkomaisille huviveneille.

Sinchai Watthanasathon vakuutti, että Pattaya Ruamjai -tiimillä oli lyhyen ja pitkän aikavälin ratkaisuja keskusteltuihin ongelmiin. Hän lupasi ryhtyä välittömästi toimiin, kun hänet valittiin.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.