Valokuvakierros Cross Pattaya Pratumnak -hotellissa… täydellinen pakopaikka

Pratumnak, Pattaya-

Seuraavat ovat kuvia äskettäisestä vierailustamme erinomaiseen Cross Pattaya Pratumnak -hotelliin, jossa voit nauttia ylellisyydestä ja täydellisestä pakopaikasta Pattayassa.

Meillä oli ilo mennä äskettäin perjantai-iltana ja halusimme julkaista tämän perjantaiaamuna, jotta muut voivat nähdä Cross Pattayan tarjoaman laadukkaan musiikin, tunnelman, ruoan ja hotellin. Yves Baron, joka on erinomainen, esiintyy joka perjantai-ilta huhtikuussa. (Katso tiedot alta)

Vierailemme monissa hotelleissa, ja meidän on sanottava, että Cross Pattaya Pratumnak toimitetaan kaikilla tasoilla asiakaspalvelusta ja vieraanvaraisuudesta. Tämä alkaa etuporttien vartijoista ja ulotetaan kaikkiin henkilöstön jäseniin.

Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan rantojen, ravintoloiden ja saunojen läheisyydessä, mutta paikan päällä on myös melkein kaikki mitä voi toivoa. Sen sijaan, että antaisit sinulle enemmän luettavaa, katsokaamme valokuvia. Jos olet kiinnostunut vierailemaan, tarkista heidän Facebook-sivunsa alta.

https://www.facebook.com/cross.pattayapratamnak/

Edellinen viesti on mainos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/