Phalang Pracharathin kansanedustaja Pareena erotettiin virastaan ​​ja hänet määrättiin ehdolle elinikäisissä vaaleissa Thaimaassa

Bangkok -

  Phalang Pracharathin kansanedustaja Parina (Tai Pareena) Kraikupt peruttiin ja hänet kiellettiin poliittisissa vaaleissa elinikäiseksi tänään, 7. huhtikuuta, korkeimman oikeuden tuomion johdosta hänen varattuun metsänloukkaustapaukseensa Ratchaburin Chom Bungin alueella.

Kansallinen korruptiontorjuntakomissio (NACC) jätti kanteen viime kuussa ja totesi, että Ratchaburin kansanedustaja oli laittomasti tunkeutunut 665 rain varatulle metsäalueelle hänen 711 rain siipikarjatilallaan Chom Buengin alueella. joka toi ristiriidan henkilökohtaisten ja kansallisten etujen välille ja rikkoi NACC-lakia.

NACC oli pyytänyt korkeinta oikeutta erottamaan Parinan poliittisesta tehtävästään ja menemään hänen ehdokkuutensa ja äänioikeutensa enintään 10 vuodeksi.

Klo 10 alkanut käsittely totesi, että Ratchaburin kansanedustaja oli rikkonut vakavasti eettisiä normeja ja toiminut väärin lainsäätäjänä. Tuomioistuin määräsi hänet luopumaan virastaan ​​30. maaliskuuta alkaen, jolloin tuomioistuin määräsi hänen tehtävänsä keskeyttämään. Kuten NACC pyytää, Parina ei enää saisi olla ehdokkaana elinikäisissä vaaleissa ja äänestää enintään 25 vuoden ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.