BARE KNCKLE FIGHTING MESTARI THAILAND 2: ‘ICONIC IMPACT’ TULEE 7. toukokuuta

Maailman nopeimmin kasvava ja tuhoisin taistelulaji, Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) Thailand, on TAKAISIN!!

Taistelun on määrä palata toisen kerran, mutta vielä eeppisempänä lauantaina 7. toukokuuta 2022 suorana lähetyksenä maailmankuulusta ja useita palkittuja Royal Cliff -hotellin Pattaya Exhibition And Convention Hall (PEACH) -messukeskuksesta. Tapahtuma alkaa suorana kello 6 ICT ja on saatavilla maailmanlaajuisesti osoitteessa BKTV sovellus. Olemme vain vähän yli viikon päässä!!!

Tapahtumaa edeltävänä päivänä järjestetään myös lehdistötilaisuus ja punnitukset 6. toukokuuta. Etsi meidät tiedottamaan lehdistötilaisuudesta 2. toukokuuta klo 00-4!

Nick Chapman ja Vathanai Vathanakul tuovat sinulle BKFC Thailand 2 ‘Iconic Impactin’. Nick on entinen MMA-mestari ja BKFC Thailandin toimitusjohtaja. Hän on merkittävä hahmo thaimaalaisessa taistelussa, hän usein tuomari suuria taisteluita, edistää tapahtumia, johtaa taistelijoita ja myötävaikuttaa Thaimaan taisteluurheilun kasvuun ja huippuosaamiseen. Hänen liikekumppaninsa Khun Vathanai Vathanakul on Royal Cliff Hotel's Groupin ja PEACHin (Pattaya Exhibition and Convention Hall) presidentti ja perustajan ja omistajan poika, jossa hän haluaa tuoda maailmanluokan vieraanvaraisuutta ja tämän jännittävän urheilun eliitti-elämäntapa.

Joukkueena he haluavat mainostaa Thaimaata maailmanluokan taisteluurheilukilpailujen keskuksena Aasiassa. BKFC Thailandin toimitusjohtaja Nick Chapman sanoo: "Tavoitteemme on innostaa Thaimaan uskomattomia taistelijoita, valmentajia ja kuntosaleja saavuttamaan kestävää kilpailukykyä ja rakentamaan toimintaamme lisää tuottoisa yritys. BKFC Thailand pyrkii tuomaan monia mahdollisuuksia, hauskaa ja jännitystä kaikille täällä Thaimaassa.

BKFC Thailand 2:ta johtaa kaksi mestaruutta. Päätapahtumassa entinen nyrkkeilyn monisarjan maailmanmestari Sirimongkhon Lamthuan aikoo lisätä kotimaassaan BKFC Thailand Light Heavyweight -mestaruusvyön kokoelmaansa vastaan ​​venäläisen Muay Thain erottuva "Street Fight Mike" Mikhail Vetrila.

Yhteispäätapahtuma asettaa BKFC Thaimaan olkisarjan mestaruuden avajaisiin, kun Ranskan alueen Muay Thain ja Lethwein maailmanmestari Souris Manfredi kohtaa kreikkalaisen hyökkääjän ja moninkertaisen Muay Thai -mestarin Fani Peloumpin.

Kortti isännöi useita muita jännittäviä otteluita, mukaan lukien koristeltu potkunyrkkeilijä Tofan Pirani vastaan ​​Arash Mardani, maailmanluokan painija, joka voitti 3 putkeen voittoa nyrkkeilyssä, Muay Thai ja BKFC sekä BKFC Thailand 1: "The Game Changer ” päätapahtuman voittaja Keivan Soleimani vastaan ​​300 taistelun kamppailulajien veteraani Paitoon “Rock” Jaikom.

Katkeroiden kilpailijoiden välillä on myös kolme uusintaottelua. Raskassarjassa iranilainen Akbar Karimi yrittää kostaa entiselle Muay Thai -viholliselle, yhdysvaltalaiselle Steve “Panda” Banksille. Kevytsarjassa Thaimaan maanalaisen taistelupiirin 25-vuotias pari lähtee taistelemaan kaunaottelussa, joka on kypsynyt ja saanut huomiota sosiaalisessa mediassa muutaman vuoden ajan Naeem Binharin noustessa. Sornchai "Maseng" Kantiphongia vastaan. Lopuksi BKFC Thailand 1:n alun perin suunniteltu päätapahtuma: Tee Jay Changin ja Fabiano Hawthornen välinen "The Game Changer" on siirretty. Kun heidän riitaan raivoaa, järjestetään uusintaottelu heidän edellisestä paljain rystysten nyrkkeilyottelusta, jonka Hawthorne voitti kiistanalaisella neljännellä kierroksella.

Ennen kaikkea on kuitenkin tarkoitus pelata neljä jännittävää ottelua. Yleisön suosikki Pongpisan ‘Ton’ Chunyong palaa toimintaan saatuaan erittäin vaikuttavan voiton BKFC Thailand 1:ssä: ‘The Game Changer’ kohtaa 200 ottelun nyrkkeilyn ja Muay Thain veteraani Sudanin ‘Sitpholekin’. ™ Kulubon. Toisessa ottelussa, joka tekee taatusti vaikutuksen, esiintyy 20-vuotias Thanatorn "Mahaheng" Kamwan, joka on jo päässyt Muay Thai -esityksiin joillakin Thaimaan suurimmista stadioneista, mutta hänen on kohdattava tiukka testi 78-taistelun Muay Thai -veteraani Thodsaphonia vastaan. "Konkom" Wannahat. Toisessa jännittävässä ottelussa esiintyy entinen Aasian nyrkkeilymestari Sadudee Srimueang, joka tekee BKFC-debyyttinsä Thaimaan kuudenneksi sijoittuvaa superkeskisarjan nyrkkeilijää Phatiphan “Tiger” Krungklangia vastaan. Lopuksi kortin potkaisee entinen kahden divisioonan WBC:n maailmanmestari Usanakorn Thawinsuwanwang, kun hän taistelee kokeneen nyrkkeilijän Benjamat Phakran kanssa.


Kaiken kaikkiaan taistelijoita kymmenestä maasta on edustettuna, ja kaikilla on laaja iskevä tausta, mikä tekee taisteluista jännittävän yön. Koko taistelukortti on lueteltu alla.
Päätapahtuma – BKFC Thailand Light Heavyweight Championship

Sirimonghkon Lamthuan (Thaimaa) vs. Mikhail Vetrila (Venäjä)

Yhteispäätapahtuma – BKFC Thailand Strawweight Championship

Souris Manfredi (Ranska) vs. Fani Peloumpi (Kreikka)

Kevyt raskaansarjan ottelu

Tofan Pirani (Ruotsi) vs. Arash Mardani

Raskaansarjan ottelu

Steve Banks (USA) vs. Akbar Karimi (Iran)

Välisarjan ottelu

Paitoon “Rock†Jaikom (Thaimaa) vs. Keivan Soleimani (Iran)

Kevyt Bout

Sornchai ‘Maseng’ Kantiphong (Thaimaa) vs. Naeem Binhar (Thaimaa)

Välisarjan ottelu

Tee Jay Chang (Britannia) vs. Fabiano Hawthorne (Brasilia)

Höyhenpainoinen ottelu

Sudan ‘Sitpholek’ Kulubon (Thaimaa) vs. Pongpisan ‘Ton’ Chunyong (Thaimaa)

Flyweight Bout

Thanatorn ‘Mahaheng’ Kamwan (Thaimaa) vs. Thodsaphon ‘Konkom’ Wannahat (Thaimaa)

Kevyt Bout

Sadudee Srimueang (Thaimaa) vs. Phatiphan ‘Tiger’ Krungklang (Thaimaa)

Saapumispaino – 60 kg

Benjamas Phakra (Thaimaa) vs. Usanakorn Thawinsuwanwang (Thaimaa)

Tietoja BKFC Thaimaasta:


BKFC on maailmanlaajuisesti tunnustettu organisaatio BKFC:n toimitusjohtajan Dave Feldmanin ponnistelujen ansiosta. BKFC on saavuttanut uusia korkeuksia Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Venäjällä järjestämällä jännittäviä, nopeatempoisia paljain rystystaistelutapahtumia.

Maailman uskomattomimman taistelulajin, Muay Thain, syntymäpaikkana Thaimaa on ainutlaatuisella tavalla valmis ottamaan BKFC:n käyttöön, sillä jotkin Muay Thain tekniikat ovat sallittuja BKFC:n sääntöjen mukaan. Muay Thai -taistelijat ovat jo tuttuja lähitaisteluista, sillä Muay Thai sisältää lyönnin (luumu), kamppailun, käsitaistelun ja iskemisen samanaikaisesti.

Vaikka nämä ovat edelleen vieraita käsitteitä länsimaisessa nyrkkeilyssä ja useimmissa muissa kamppailulajeissa, ne ovat laillisia BKFC:n sääntöjen mukaan, mikä antaa Muay Thai -taistelijoille useita selkeitä etuja ainutlaatuisella areenalla: – formalisoitu parafrasoitu Squared Circle Toisin kuin MMA:n häkissä tai perinteisessä neljässä. sivuinen nyrkkeilykehä, BKF (Bare Knuckle Fighting) tapahtuu ainutlaatuisessa pyöreässä köysivaiheessa. Taistelijat eivät voi juuttua nurkkaan, mikä tekee taisteluista dynaamisia ja jatkuvasti kehittyviä. Tämä oli todella dynaaminen ja jännittävä herkku yleisön katsottavaksi.

Muay Thai -hävittäjät ovat taistelleet paljain rystysin tai köytetyin käsin satoja vuosia. Thaimaalaiset ovat planeetan kovimpia ja rajuimpia taistelijoita, joten uskomme, että näemme BKFC:n maailmanmestareita Thaimaasta tulossa pian.

BKFC Thailand esittelee sarjan paljain rystysten taistelutapahtumia, jotka järjestetään Thaimaassa. Tapahtumamme sisältää perinteisen paljain rystysen nyrkkeilytyylin samalla kun hyödynnetään erityisesti luotua sääntösarjaa, joka korostaa puolithaimaalaista rystystyyliä lyöntilyönnillä, jotka sallitaan clinchin sisällä.

Tämä on uutta, tämä on jännittävää ja niin todellista kuin se voi olla. Paljas rystys tarkoittaa tässä urheilussa paljas rystys. Taistelijat eivät teippaa tai kääri mitään rystysten päälle; se on hanskat pois, varvas linjalla ja rystys ylös!!

BKFC Thailand haluaa kiittää:

Fighters Friend Luonnolliset suorituskykyä parantavat yrttiuutteet, heidän hämmästyttävästä tuestaan.

Italia joka toimittaa tuontijuomia hotelli- ja ravintolateollisuudelle ainutlaatuisella valikoimalla kaikkialta maailmasta tuotuja viinejä, korkealaatuisia alkoholijuomia, sekoittimia, kivennäisvettä ja kahvia.

Yuthin urheiluvarusteet kaikkien hävittäjien ja virallisten vaatteidemme toimittamisesta. Yuth Sports Gear on keskittynyt tuomaan edullisia urheiluvaatteita ja -varusteita kaikenlaisiin urheilulajeihin, mukaan lukien BKFC Thailand.

Tule ja ole osa jotain todella erityistä ja jännittävää ja tutustu BKFC Thailand 2 ‘Iconic Impact’ -peliin. Voit ostaa lippuja kautta this linkkiä. Soita numeroon 080 317 4131 tai tilaa BKTV-sovellus tämän linkin kautta: https://referral.bareknuckle.tv/BKFCThailand

Seuraa BKFC Thailandia

Voit seurata BKFC Thailandia Facebookissa: @bkfcthailand, Instagram: @bkfcthailand, YouTube: BKFC Thaimaaja TikTok: @bkfcthailand tai tutustu verkkosivustoon osoitteessa: www.bkfc.com/thaimaa

Voit myös pysyä ajan tasalla kaikesta, mitä tapahtuu BKFC:n pääsivustolla www.bkfc.com ja sosiaalisessa mediassa Facebookissa https://www.facebook.com/bareknucklefc, Instagram https://www.instagram.com/bareknucklefc/, Youtube https://www.youtube.com/channel/UCEeMsInLdrUbIkbEcNm7g-Aja TikTok https://www.tiktok.com/@bareknucklefc?lang=en, @BAREKNUCKLEFC

Sen historiaa ollaan tekemässä, eikä sitä kannata missata!

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.