Kolme thaimaalaista epäiltyä pidätettiin Nonthaburissa, koska heidän kerrotaan myyneen elävää tiikerinpentua sosiaalisessa mediassa

Nonthaburi -

Kansallispuistoosaston ja rikososaston viranomaiset pidättivät eilen 5. huhtikuuta ryhmän väitettyjä salakuljettajia, jotka kuulemma myivät laittomasti elävän tiikerinpennun sosiaalisessa mediassa.

Kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun ministeriön alainen "Wild Hawk" -erikoisjoukko aloitti tutkinnan saatuaan Thaimaan poliisin ilmoituksen, että sosiaalisessa mediassa (Facebook) käydään kauppaa elävien villieläinten kanssa.

Tutkimus paljasti eilen seuraavan kaupankäyntiajan eläimen toimittamiseksi tavaratalon pysäköintialueelle Bang Yain alueella Nonthaburissa. 7 alkaen. Tiistaina poliisin ja erikoisjoukkojen virkamiehet olivat saapuneet paikalle ja havainneet miehen, joka ajoi sedanilla, jonka kerrottiin luovuttavan villieläintä kahdelle jo parkkipaikalla olleelle miehelle.

Tämän jälkeen viranomaiset esittelivät itsensä ja pidättivät kolme epäiltyä, joiden nimet paljastettiin vain P, Tum ja Tri, ja takavarikoivat neljä kuukautta vanhan tiikerinpenun ja neljä matkapuhelinta.

P ja Tum kertoivat poliisille, että he ottivat yhteyttä Triin ostaakseen tiikerivauvan naapurimaasta myydäkseen sen muille kiinnostuneille asiakkaille. Jos kauppa onnistuisi, Tri antaisi provision P:lle ja Tumille. Mutta prosessi epäonnistui, koska viranomaiset jäivät kiinni.

Alun perin he kaikki kolme toimitettiin jatkokäsittelyä varten Bang Yain poliisiasemalle syytettyinä suojeltujen villieläinten yhteisestä hallussapidosta ja kaupasta ilman lupaa, joka tässä tapauksessa oli noin 400,000 17 bahtia arvoinen tiikerinpentu rikkoen pykälää 29, 112, 116 ja 2562 Wildlife Preservation and Protection Act BE XNUMX.

Ei ollut heti selvää, mitä pennulle tapahtuisi, sillä "Wild Hawk" -upseerit sanoivat, että vauvasta pidettäisiin hyvää huolta. "Wild Hawk" -poliisit kuulustelivat edelleen kolmea epäiltyä, mistä tiikerivauva oli kotoisin.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.