Casa Pascal -ravintola Pattayalla suljetaan Songkran-festivaalin aikana, jotta henkilökunta voi nauttia lomastaan

Casa Pascalin sponsoroima tyylikäs, mutta rento ruokailu Pattayassa

Tärkeä huomautus mainoskumppaneiltamme ja ystäviltämme Casa Pascal -ravintolassa:

Jotta työntekijämme voisivat nauttia uudenvuodenjuhlista perheen kanssa tänä vuonna, Kim ja minä olemme päättäneet lopettaa Ravintola Casa Pascal &  DelAway maanantaista 11. huhtikuuta Songkran-pyhien ajaksi avataan jälleen torstaina 21.

Toivotamme sinulle ja läheisillesi upeaa thaimaalaista uutta vuotta ja työntekijöillemme kauan odotettua mahdollisuutta vaalia perheen lomaperinteitä.
Kiitos, ja odotamme innolla näkevämme sinut uudelleen Torstaina 21. huhtikuuta 2022.

Kulinaarisin terveisin,
Kimin, Pascalin ja Casa Pascalin perhe

Liebe Gäste & Freunde,

Um unseren Angestellten dieses Jahr ein frohes Neujahrsfest im Familienkreis zu ermöglichen, haben Kim und ich beschlossen das Ravintola Casa Pascal & DelAway
ab Montag, dem 12. April während der Songkran-Feiertage zu schliessen, und am Donnerstag, dem 21. April wieder zu öffnen.

Wir wünschen Ihnen und Ihren Lieben ein fabelhaftes thailändisches Neujahr und unseren Mitarbeitern eine lang ersehnte Gelegenheit, Familienurlaubstraditionen aufrechtzuerhalten.
Vielen Dank und wir freuen uns auf ein Wiedersehen 21. huhtikuuta 2022.

Mit kulinarischen Grüßen
Kim, Pascal & Casa Pascal Familie

Chers invités et amis,

Afin de permettre à nos employés de profiter d'une fête du Nouvel An en famille cette année, Kim et moi avons décidé de fermer Ravintola Casa Pascal & DelAway à partir du lundi 12 avril pour les vacances de Songkran et de ouvrir le jeudi 21. huhtikuuta.

Nous vous souhaitons, à vous et à vos proches, un fabuleux
Nouvel An thailandais et à notre personnel une events tant osallistuja de maintenir les traditions des vacances en famille.
Merci et au plaisir de vous revoir 21. huhtikuuta 2022.

Avec nos meilleurs salutations culinaire,
Kim, Pascal ja Casa Pascal Famille

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/