Creamfields elektronisen tanssimusiikin festivaali Pattayalla julkistaa virallisesti ensimmäisen kierroksen DJ:t ja yksityiskohdat

KUVA: CreamfieldsThailand

Pattaya -

  Creamfields, Iso-Britannian johtava EDM-musiikkifestivaali, joka järjestetään Pattayalla toukokuussa, on julkistettu virallisesti heidän DJ-kokoonpanonsa ensimmäisessä vaiheessa.

Creamfields, joka esittelee itseään johtavana EDM-musiikkifestivaalina Isossa-Britanniassa, lanseerattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1998 Winchesterissä ja sitä pidetään maailmanlaajuisesti johtavana musiikkifestivaalina ja tapahtumana.

Creamfields Thailandin lehdistötilaisuus pidettiin eilen iltapäivällä (4. huhtikuuta) Nong Nooch Tradition Centerissä, ja sitä johtivat Chonburin varakuvernööri Niti Wiwatwanich ja Nong Nooch Gardenin presidentti Kamphon Sajja.

Tapahtuma järjestetään viikonloppuna 28. toukokuuta ja 29. toukokuutath klo 4–00 Nong Nooch Gardensissa Pattayalla

Kokoonpano Vaihe 1:

  • R3HAB DJ Hollannista, 12th World Top DJ, jolla on kuukausittain Spotify-kuuntelijat yli 20 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa
  • BEAUZ Duo DJ-tuottaja, Future Bass / Pop / Trap -musiikki ja 55th Maailman huippu DJ
  • Fedde Le Grand Ductch DJ House on 19th maailman huippu-DJ ja yksi Thaimaan EDM-fanien halutuimmista
  • Jeffrey Sutorious Dance / Electronic DJ, joka tunnetaan Dash Berlinina maailman 100 parhaan DJ:n joukossa useiden vuosien ajan
  • Pinkki Panda 65th World Top DJ ja Remixer pop / Big Room -musiikin kanssa Isosta-Britanniasta
  • Lisää artisteja julkaistaan ​​pian!

EARLY BIRD -LIput (2-Day Pass) olivat saatavilla, mutta ne myytiin loppuun minuuteissa. Pidä silmällä alla olevia lippusivuja, sillä lisää on tulossa pian!

  • GA (2 päivän lippu): 2,500 XNUMX THB
  • VIP (2 päivän lippu): 4,300 XNUMX THB

Lippuja voi ostaa osoitteesta www.oneasia.ventures/CreamfieldsTH

******************************

  • Ilmainen ATK (pika) testi sisäänkäynnillä
  • Fast Lane ihmisille, joille on tehty RT-PCR Covid-19-testi 48 tunnin sisällä
  • Jokaisen osallistujan tulee esittää todiste vähintään kaksinkertaisesta Covid-19-rokotuksesta
  • Jos tapahtuma määrättiin peruttavaksi, liput voidaan palauttaa 100 % (ei sisällä palvelumaksuja, luottokorttimaksuja tai muita maksuja)
  • Jos ATK-testi oli positiivinen tai RT-PCR-testi havaitaan positiiviseksi 24 tunnin sisällä, liput voidaan palauttaa

Lisätietoja Facebook: www.facebook.com/CreamfieldsThailand ja Instagram: www.instagram.com/CreamfieldsTH

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.