Pattayan poliisi teki ratsian laittomaan uhkapeliseurueeseen Pattayan alueella

Bang Lamung, Chonburi - 

  Pattayan poliisi teki ratsian laittomaan uhkapeliseurueeseen eilen Bang Lamungissa, Chonburissa. Kymmenen epäiltyä pelaajaa pidätettiin.

2. huhtikuuta 2022 Pattayan poliisiaseman päällikkö Kunlachart Kunlachai ja 20 rikostentorjuntadivisioonan upseeria teki ratsian uhkapeliseurueeseen, joka oli piilotettu Soi Thappraya 15:ssä, Pattaya Cityssä, Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa. Kymmenen ihmistä pidätettiin väitetyn laittoman kukkotaistelun takia rahapelityökalujen, kuten kuppien, noppien, tulostaulujen ja kukkojen, kanssa.Ennen ratsiaa poliisit saivat puhelun peiteagentilta, joka ilmoitti lainvalvontaviranomaisille, että hylätyllä alueella Soi Thappraya 15:ssä pidettiin salaa uhkapelijuhlia. Upseerin lausunnon jälkeen pelaajat hajaantuivat yhtäkkiä kaikkiin suuntiin lainvalvontaviranomaisten saapuessa. , ja jotkut pakenivat kiipeämällä seinien yli. Lopulta 10 ihmistä kuitenkin pidätettiin, ja he odottivat lisäsyytteitä. Lopulta superintendentti Kulachat kehotti ihmisiä ilmoittamaan välittömästi Pattayan poliisiasemalle kaikenlaisesta laittomasta uhkapelaamisesta Pattayan alueella.

TPN-media huomauttaa, että Thaimaassa on yksi maailman tiukimmista rahapelien vastaisista laeista. Kukon tappelu on kuitenkin teknisesti laillista, mutta tappeluihin pelaaminen on lain vastaista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.