Yhdeksän thaimaalaista ravintolaa on arvostetulla Asian 50 Best Restaurants 2022 -listalla

Bangkok, 1. huhtikuuta 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on iloinen voidessaan ilmoittaa, että äskettäin julkaistu Aasian 2022 parhaan ravintolan vuoden 50 painos sisältää peräti yhdeksän ravintolaa Thaimaassa, joista neljä on 10 parhaan joukossa. rankingissa.

Thaimaa on maana arvostetulla listalla toiseksi eniten merkintöjä Japanin jälkeen (11) ja ennen Singaporea seitsemällä ehdolla.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Yhdeksän Thaimaan ravintolan sisällyttäminen Aasian 50 parhaan joukkoon on todellakin vaikuttava saavutus, ja se edustaa keittiöalan fantastista laatua ja monimuotoisuutta koko maassa. Se sopii myös täydellisesti thaimaalaisen keittiön mainostamiseen TAT:n "Visit Thailand Year 2022: Amazing New Chapters" -kampanjan avainelementtinä.

Aasian vuoden 50 2022 parhaan ravintolan lista paljastettiin 29. maaliskuuta kolmessa samanaikaisessa tapahtumassa, joissa kokit, ravintoloitsijat, alan VIP-henkilöt ja media kokoontuivat Bangkokissa, Macaossa ja Tokiossa.

Thaimaan ravintoloiden kärkisijoilla on sorn Bangkokin Sukhumvit Soi 26:ssa, joka varmisti 2. paikan Aasian alueen 50 ravintolan listalla ”vertaansa vailla olevalla eteläthaimaalaisella ruoalla ja moitteettomalla palvelulla”. Kolme muuta thaimaalaista ravintolaa 10 parhaan joukossa ovat Erääntyvä vuonna 4th paikka,  Söhring vuonna 7thja Nusara vuonna 10th; ne kaikki Bangkokissa.

Neljä thaimaalaista ravintolaa teki myös debyyttinsä 50 parhaan listan joukossa – Sininen, kirjoittanut Alain Ducasse vuonna 25th paikka,  Sushi Masato vuonna 29th, Samrub Samrub Thai vuonna 31stja Raan Jay Fai vuonna 46th. Kaikki ovat Bangkokissa, kuten ovat Gaa, joka sijoittui 33rd luettelossa.

Aiemmin julkistettu Aasian ravintoloiden sijoitus 51-100 sisälsi myös Thaimaan sijoituksia. Bangkokin Baan Tepa ja Quince säilytti ulkonäkönsä ja ansaitsi 86th ja 91st paikkoja, vastaavasti, kun taas Phuket on Michelin-tähdellä palkittu Pru debytoi vuonna 61st paikka ja  Lerdtip Wang Hin debytoi vuonna 87thPaikka.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/