30 paria Thai Airwaysin lentoyhtiön paikkoja myytiin loppuun minuutissa sen jälkeen, kun ne laitettiin myyntiin verkossa eilen

Bangkok -

Yhteensä 30 paria Thai Airways -istuimia myytiin loppuun minuutissa sen jälkeen, kun ne oli asetettu myyntiin lentoyhtiön Facebook-livekanavan kautta eilen 29. maaliskuuta.

Thai Airwayn Airbus A330-300:n istuimet tulivat kolmella värillä (vaaleanpunainen, keltainen ja violetti), ja ne myytiin keskiviikkona iltapäivällä noin klo 35,000 hintaan 2 00 bahtia/pari. TG Warehouse Sale -Facebook-sivun kautta.

TG:n virkailijan mukaan kaikki istuimet olivat olleet aiemmin käytössä ja toimivat edelleen. Ne valittiin ja puhdistettiin ennen myyntiin laittamista. Istuinta voidaan laajentaa 4 tuumaan, jos sitä ei ole kiinnitetty lattiaan, ja 6 tuumaan, jos se on kiinnitetty.

Myyntiilmoitus oli herättänyt julkista huomiota ja paljon kommentteja sosiaalisessa mediassa. Myynti kuitenkin suljettiin minuutin kuluessa sen jälkeen, kun kaikki 30 paria oli myyty loppuun ja tuotti yhteensä 1,050,000 XNUMX XNUMX bahtia.

Istuimet toimitettaisiin asiakkaille toukokuun ensimmäisellä viikolla, virkamies totesi.

Kuva: TG varastomyynti

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.