Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa ukkoskuuroista ja puuskaisista tuulista suurimmassa osassa Thaimaata

Kansallinen -

  Thaimaan ilmatieteen laitos varoitti tänään 29. maaliskuuta ukkoskuuroista ja puuskaisista tuulista suurimmassa osassa maata, erityisesti pohjoisessa, keskiosassa ja koillisessa.

Yleensä Kiinasta tuleva korkeapainejärjestelmä pysyy Koillis-Thaimaan ja Etelä-Kiinan meren yllä. Thaimaan yläosassa on edelleen kuuma. Ukkoskuuroja ja yksittäisiä puuskaisia ​​tuulia on todennäköistä koillisessa, pohjoisessa, keskiosassa ja idässä.

Heikko luoteis- ja kaakkoistuuli vallitsee Thaimaanlahdella, ja etelässä sataa yksittäisiä ukkoskuuroja.

Pohjoisosassa, lämpöä ja kuivaa sumua on raportoitu. Yksittäiset ukkoskuurot ja yksittäiset puuskaiset tuulet ovat mahdollisia enimmäkseen Chiang Raissa, Lampangissa, Phayaossa, Pharessa, Nanissa, Uttaraditissa, Phitsanulokissa ja Phetchabunissa. Alin lämpötila on 21-26 astetta. ja maksimilämpötila on 34-38 °C.

Koillisosassa, yksittäisiä ukkoskuuroja ja yksittäisiä puuskaisia ​​tuulia esiintyy enimmäkseen Loeissa, Chaiyaphumissa, Nakhon Ratchasimassa, Buriramissa ja Surinissa. Alin lämpötila on 21-25 °C. ja maksimilämpötila on 31-35 °C.

Keskiosassa, kuumaa sumua päivän aikana on raportoitu hajanaisilla ukkoskuuroilla ja yksittäisillä puuskaisilla tuulilla enimmäkseen Suphan Burissa, Uthai Thanissa, Chainatissa, Nakhon Sawanissa, Lop Burissa, Saraburissa ja Ayuthayassa. Alin lämpötila on 24-27 °C. ja maksimilämpötila on 35-37 °C.

Bangkokille ja sen lähialueille päiväsaikaan on raportoitu kuumaa sumua ja yksittäisiä ukkoskuuroja. Alin lämpötila on 26-27 °C. ja maksimilämpötila on 35-37 °C.

Itäosassa (mukaan lukien Chonburi), kuumaa sumua päivän aikana on odotettavissa. Hajanaisia ​​ukkoskuuroja ja yksittäisiä puuskaisia ​​tuulia esiintyy enimmäkseen Nakhon Nayokissa, Prachinburissa, Sa Kaeossa, Chachoengsaossa, Chonburissa, Rayongissa, Chanthaburissa ja Tratissa. Alin lämpötila on 24-27 °C. ja maksimilämpötila on 33-36 °C. Aallonkorkeuden kerrotaan olevan alle 1 metri ja ukkoskuuroissa noin 1 metri.

Eteläosassa, yksittäisiä ukkoskuuroja ennustetaan enimmäkseen Phetchaburissa, Prachuap Khiri Khanissa, Chumphonissa, Surat Thanissa, Nakhon Si Thammaratissa, Phang Ngassa, Trangissa ja Satunissa. Alin lämpötila on 24-25 °C. ja maksimilämpötila on 33-36 °C. Aallon korkeuden on ilmoitettu olevan noin 1 metri ja ukkoskuuroissa yli 1 metrin.

Laitos myös varoitti ihmisiä varomaan ankaria olosuhteita pitämällä poissa ulkopaikoista, isoista puista ja turvaamattomista mainostauluista. Viljelijöiden on varauduttava satovaurioihin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.