Reader Talkback -tulokset: Kuinka paljon Venäjän meneillään oleva hyökkäys Ukrainaan vaikuttaa Thaimaahan?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Reader Talkback Thaimaa: Kuinka paljon Venäjän meneillään oleva hyökkäys Ukrainaan vaikuttaa Thaimaahan?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

 

On selvää, että jonkin verran vaikutusta on jo nähtävissä, kun venäläiset turistit ovat Thaimaan ykkönen marraskuun uudelleen avaamisen jälkeen. Mutta kuinka kauan tämä kestää? Mitä muita ongelmia ja ongelmia ilmaantuu? Thaimaa on erittäin riippuvainen Venäjästä maataloudessa käytettävien torjunta-aineiden ja lannoitteiden suhteen (mutta ei öljystä ja kaasusta verrattuna moniin muihin maihin). 

  Toistaiseksi Thaimaan tiedotusvälineet ovat olleet enemmän huolissaan thaimaalaisen näyttelijän "Dtangmon" kuolemasta kyseenalaisissa olosuhteissa useita viikkoja sitten sotaan verrattuna, ja siitä on vain vähän thaimaalaisia ​​uutisia. Covid on myös edelleen suurempi tarina. Muuttuuko tämä? Mitkä ovat ajatuksesi?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=-=-=

John D-Side huomauttaa Thaimaan tyttöystäväni kysyi minulta Ukrainan konfliktista 12. päivän jälkeen, ilmeisesti näyttelijän kuolema, niin surullinen kuin se onkin, uutisoi joka päivä koko päivän.

Thaimaa ei menetä vain turistidollareita, vaan myös vientiä, autoja ja osia, kumia, elektroniikkaosia, hedelmiä ja muroja.

=-=-=-=-=-=-==-=

Pascal S-To raportoida sodasta itsenäisenä ja puolueettomana välineenä on luultavasti yksi mahdottomimmista kuviteltavissa olevista asioista. Viimeisimmässä otsikkosodassa eurooppalaiset ja amerikkalaiset ovat hukkuneet hyvin yksipuolisista raporteista, ja heihin vaikutetaan vastaavasti. Tällä hetkellä – ja luultavasti myös tulevaisuudessa – raportteja annetaan aina vain yhdeltä puolelta erittäin monimutkaisista etnisistä ryhmistä ja konfliktista kärsineiltä, ​​joilla on monia aiempaa historiaa. Ilmeisistä syistä konfliktin toisia osapuolia ei kuulla ja niille annetaan vastahakoisesti uskottavuutta. Ja jos muut puolueet raportoivat, länsimaiden hallitukset ja tiedotusvälineet tukahduttavat sen välittömästi tai niitä ei yksinkertaisesti julkaista.
Joten ehkä on parempi peittää vesimelonin tarina kuin konflikti?

-=-=-=-=-=-=-

Pascal S (Osa 2) -Uskon ja toivon, ettei se ravista Thaimaata kovin pahasti. Monipuolisten hankintalähteiden ansiosta energian hintoihin ei vaikuteta voimakkaasti, joten niillä on yleensä vähemmän vaikutusta kansantalouteen. Se todennäköisesti lisää tiettyjen elintarvikkeiden määrää vuoden aikana, mutta ei varmasti kaikkia. Lentomatkustus Euroopasta ja Venäjältä tulee todennäköisesti kalliimmaksi. Lomamatkat Euroopassa ovat kalliimpia. Elämä yleisesti ottaen tulee kalliimmaksi Euroopassa, ja siksi lomarahoja tulee vähemmän. Tämä puolestaan ​​tuo vähemmän eurooppalaisia ​​turisteja Thaimaahan. Joten vaikka nykyiset Covid-rajoitukset poistettaisiin, budjettitietoiset eurooppalaiset vierailevat harvoin Thaimaassa. Tämä kuitenkin viivästyttää paikallisen talouden elpymistä täällä.

-=-=-=-=-=-=

Alex J - 1.5 miljoonaa venäläistä + 100 2019 ukrainalaista vuonna 2022. Tämä tuottaa valtavan tulonmenetyksen vuonna XNUMX, koska olen varma, että molemmat maat ovat poissa tänä vuonna. Tämä on jo ennestään kärsivän Thaimaan talouden huipulla.

-=-=-=-=-=-=-

Allen P-Se vaikuttaa Thaimaan venäläisiin, koska rupla on vessapaperia ja kuka aikoo vaihtaa ruplan toiseen valuuttaan ja Visa lopetti toimintansa Venäjällä, joten venäläisillä ei todennäköisesti ole Visa-korttien käyttöä Thaimaassa. Loukussa Thaimaassa ilman rahaa

-=-=-=-=-=-=-

David VI pitää hauskana, että ainoat ihmiset, jotka kuulen valittavan ruplasta, ovat länsimaisia ​​ulkomaalaisia. Se on muuten nousussa jo 1 viikon. Venäläiset ovat tottuneet paljon kovempiin devalvaatioihin, joten se ei ole mitään erikoista länsimaalaisten tragedialle. Suurin ongelma on maksuinfrastruktuuri, he ottavat Kiinan Unionpayn käyttöön nopeasti ja sitä käytetään kaikkialla Aasiassa ja maailmanlaajuisesti

–=-=-=–=-=-=-=-

Kevin V-Ehkä Thaimaan pitäisi avautua ennen kuin he lopulta hajoavat

-=-=-=-=-==-=-=-

John D-Ei lapsia rattaissa kello 1 yöllä kävelykadulla?

-=-=-=-=-=-=-==-

Ryse – Näet jo vaikutuksen Jomtienissa, ja monet pienet myyjät, kuten rantatuolien myyjät, thaimaalaiset ravintolat, katukärryjen myyjät, hotellit, jopa lähikaupat, ovat vaikuttaneet. Venäläiset kuluttavat rahaa, vaikkakaan eivät punavalobaareissa, minkä näyttävät tietävän monet paikallisia uutisia lukevat länsimaalaiset. Tilanne on monelle surullinen.

-=-=-=-=-=-=-

Caleb-Venäjä oli ykkösmaa, joka vieraili ennen sotaa. Sillä on suuria vaikutuksia, mutta enemmän Phuketissa kuin Pattayassa.

- = - = - = - = -

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/