Golf: Whiz-Kid Chanettee juhlii Thaimaan sekalaisia ​​voittoja tyylillä

Hat Yai, Thaimaa-

  Kuuma Chanettee Wannasaen nousi ensimmäisenä pelaajana, joka juhli peräkkäisiä voittoja TrustGolfin isännöimässä Thaimaa Mixedissä sen jälkeen, kun hän voitti vakuuttavan viiden laukauksen idolinsa Prom Meesawatista Southern Hills Golf & Country Clubilla Hat Yaissa sunnuntaina. .

17-vuotias tyttö, joka voitti kauden avauskilpailun Thailand Mixedin Springfield Royal Country Clubilla Cha-Amissa viime kuussa, piti johdossa päivän alusta loppuun asti. Hän allekirjoitti 64 on 22 alle par-266.

"Olin tyytyväinen tapaani, jolla pelasin erityisesti puttiini", sanoi lahjakas teini, joka räjäytti yhdeksän birdietä yksinäistä bogeyä vastaan ​​17.th reikä.

”Olen niin iloinen saadessani pelata samassa ryhmässä mahtavien pelaajien kanssa, jotka voittivat tällä kiertueella aiemmin, kuten Prom and Piano (Arpichaya Yubol). He todella työnsivät minut ulos”, lisäsi Chanettee, joka on voittanut kolme turnausta tähän mennessä tällä kaudella, mukaan lukien LPGA Thailand National Qualifiers.

"Se on ollut upea viikko. Työnsin itseni todella ja nousin tilaisuuteen tällä kurssilla, joka tarjoaa suuren haasteen", lisäsi Channettee, joka myös liittyi sankarinsa Promiin moninkertaiseksi voittajaksi Thailand Mixedissä.

37-vuotias Prom, joka voitti kahdesti viime vuonna Chiang Maissa ja Prachuab Khirikhanissa, sijoittui ykköseksi toiseksi virheettömän 65-kierroksensa jälkeen. Hän laskeutui viisi laukausta jäljessä 17:llä alle 271:n.

"Olen niin iloinen siitä, kuinka käsitin tilanteen. Putterini toimi siellä todella hyvin. Itse asiassa olen laittanut hyvin viimeisestä Black Mountain -tapahtumasta lähtien. Mitä tulee Chanetteeen, hän pelaa nyt niin hyvin. Hän on seuraava voima, joka on otettava huomioon Thaimaan golfissa", Prom sanoi.

Avajaismestari Arpichaya Yubol toipui hitaasta yhdeksästä esipelistä ampuen yhden birdien ja kotkan 16.th reiän loppuun 70 14:n alle par-274.

2018 Thaimaan PGA Tour nro 1 Witchayanon Chothirunrungrueng jäi 10 laukausta vauhtiin 66:n ja yhteensä 12 alle parin 276:n jälkeen ja saavutti neljännen sijan, paras sijoituksensa Thailand Mixedissä.

Kahden laukauksen jälkeen ykkösenä viidentenä oli Thaimaan ykkössija Sadom Kaewkanjana, joka ampui 1 ja yhteensä 67.

Samaan aikaan Pimmada Wongthanavimok voitti toisen peräkkäisen parhaan amatöörin tittelinsä sijoittuessaan sijalle 293 ja 52.nd.

Songkhlan pysähdyksen jälkeen TrustGolf Tour Order of Merits -palkinnon yhdeksän parasta mies- ja yhdeksän naispelaajaa ovat oikeutettuja kahteen TrustGolf Asian Mixed -sarjaan, jotka järjestetään Siam Country Club Waterside -kurssilla Pattayassa 7.-10. huhtikuuta ja 13.-16. huhtikuuta.

............................................. ..

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

Vuosina 2020–2021 TrustGolfin isännöimän viiden Thailand Mixed -sarjan lisäksi TrustGolf Tour järjesti myös TrustGolf Amateur Qualifier 2021 -turnauksen, jossa valittiin pelaajat kilpailemaan IMG Academy Juniors Worldiin (San Diego ja Florida Asia Challenge) sekä miesten ja naisten Amateur Amateur -sarjaan. . Vuonna 2022 TrustGolf isännöi viittä TrustGolf-tapahtumien isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa (yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat) ja kahta TrustGolf Asian Mixed -tapahtumaa, jotka kolmesti hyväksyvät Asian Tour, Ladies European Tour ja TrustGolf Tour (kokonaispalkintorahat US$1.5 miljoona palkintorahaa) Siam Country Club Pattaya Watersidessa huhtikuussa. Lisäksi tulee olemaan TrustGolf Link -sarja, joka toimii Access Series for Ladies European Tourna, joka sisältää myös TrustGolf Scottish Openin (2 miljoonan dollarin palkintorahat).

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/