Pattaya Business and Tourism Association pyytää normaalia Songkrania ja kehottaa uutta pormestaria nopeuttamaan covidin jälkeistä taloutta

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Pattaya-

Pattaya Business and Tourism Association (PBTA) kommentoi eilen tulevia pormestarin vaaleja, pyysi normaalia Songkrania ja kehotti uutta pormestaria priorisoimaan matkailua.

Eilen, 26. maaliskuuta, PBTA:n presidentti Boonanan Pattanasin paljasti järjestönsä koordinoinnin Pattayan muiden yritysten kanssa ja vahvisti, että Pattayan pormestarin poissa ollessa kaikki matkailuun ja yrityksiin liittyvä toimii normaalisti, kuten Pattaya tulee olemaan. Kaupunginjohtaja vastaa toistaiseksi kaupunginjohtajasta.

Lisäksi Boonanan toivoi, että Songkran-festivaali ja "Big Day" (19. huhtikuuta) saavat jatkua samalla tavalla kuin ennen pandemiaa tänä vuonna talouden helpottamiseksi. Nykyisessä tilanteessa hän kuitenkin hyväksyi myös tiettyjen Covid-19-suojarajoitusten esiintymisen, mutta torjui jyrkästi koko vesiroiskekiellon ja hauskoja tapahtumia.

Tällä hetkellä ainoa Songkran-hyväksyntä koskee uskonnollisia ja seremoniallisia tapahtumia, mutta Thaimaan hallitus kokoontuu jälleen maanantaina 28. maaliskuuta keskustelemaan mahdollisista vesiroiskepoikkeuksista matkailualueilla.

Boonanan kehotti uutta pormestaria olemaan visionääri Pattayan kansalaisten taloudellisista ongelmista, jotka ovat kärsineet pandemiasta yli kaksi vuotta. Matkailu on yksi avaintekijöistä näiden ongelmien ratkaisemisessa, Boonanan totesi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.