Coastal Erosion Development Commissionin varapuheenjohtaja antaa lyhyen päivityksen Jomtien Beachin laajennuksen edistymisestä

Jomtien, Pattaya-

  Aiemmin tällä viikolla, maanantaina 21. maaliskuuta 2022, Coastal Erosion Development Commissionin varapuheenjohtaja lähti operaatioon tutkimaan Jomtien Beachin dyynien vahvistusprojektin edistymistä.

Tämä hanke, josta olemme aiemmin raportoineet laajasti, on tarkoitus laajentaa rantaa useissa osissa Jomtien Beach Roadin pituudella. Voit lukea aiemman julkaisumme projektista klikkaamalla tästä.

Varatoimitusjohtaja Prasertpong Sornnuwat ja monet asiaan liittyvät viranomaiset osallistuivat kokoukseen saadakseen lopullisen selostuksen Jomtien Beachin dyynien vahvistusprojektista projektin operaattorilta.

Tämän tapaamisen kannustimena varapuheenjohtajan mukaan oli arvioida, soveltuuko hanke lisärahoitukseen ja kuinka saada kansalaiset mukaan hankkeeseen mahdollisimman paljon. Ja kun johtopäätös on saavutettu, se ohjattaisiin toiselle komitealle suorittamaan samanlaisia ​​dyynien vahvistamista muilla Pattayan alueilla tulevaisuudessa.

Tämän päivityksen päätarkoituksena oli vahvistaa, että budjetti oli käytettävissä rannan laajentamisen nopeuttamiseksi ja suunnitelmien toteuttamiseksi vaiheen 2, hiekan keskiosan, päätökseen saamiseksi vuoden 2022 sesonkiin mennessä ja odotettavissa olevaan laajempaan tuottoon mennessä. turisteista.

TPN-media huomauttaa, että hanke on yleisesti ottaen otettu melko hyvin vastaan ​​Jomtien Beachin eteläpäässä, lähellä suosittuja kalaravintoloita, kuten "Bpoo Bpen", valmistunutta osaa. Joissakin tapauksissa, kuten täällä näkyy, innokkaat ravintolanpitäjät keksivät innovatiivisia tapoja käyttää rantatilaa mutta jotkut viranomaiset ovat huolissaan mahdollisesta tunkeutumisesta julkiseen maahan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.