Päihtynyt burmalainen mies puukotti sisarensa kuoliaaksi Sri Rachassa väittelyn vuoksi hänen toistuvasta juomisestaan

KUVA: Jaru Suksri / Huippuuutiset

Sriracha -

  Päihtynyt burmalainen mies puukotti sisarensa kuoliaaksi väitettyään heidän yhteisessä vuokrahuoneessaan Sri Rachassa, väitettyjen väitettyjen epäillyn juomistottumuksista.

Sri Rachan poliisille ilmoitettiin tapahtuneesta keskipäivällä keskiviikkona 23. maaliskuuta vuokrahuoneessa Nong Khamin osa-alueella.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle löytääkseen kuolleen naisen ruumiin, joka tunnistettiin rouva Nu Nu Wayksi, 40, Myanmarin kansalainen. Häntä oli puukotettu useita kertoja päähän ja keittiöveitsi löytyi makaamasta lähistöltä.

Epäilty Tay Mi, 45-vuotias Myanmarin kansalainen, joka oli vahvasti päihtynyt, vietiin Nong Khamin poliisiasemalle.

Epäilty kertoi poliisille olevansa rouva Nun vanhempi veli. Hän myönsi olleensa humalassa, mutta kielsi, että hänellä oli juomisongelmia, mikä oli myös raportoitu syy hänen ja hänen sisarensa väliseen riitaan. Mr. Tay ilmoitti lainvalvontaviranomaisille, että hän loukkaantui niin paljon sisarensa "vääristä syytöksistä", että hän päätti puukottaa tämän kuoliaaksi.

Sri Rachan poliisin mukaan epäilty ei näyttänyt katuvan tapausta ja kiisti edelleen, että hänellä olisi ollut ongelmia juomisen kanssa.

Epäiltyä syytetään ensimmäisen asteen murhasta, ja hän on edelleen pidätettynä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.