Vietnamilainen mies yrittää meloa Andamaanienmeren poikki puhallettavalla veneellä löytääkseen sulhasensa Intiasta. Thaimaan Similan-saaren viranomaiset löysivät

Phang Nga-

 Vietnamilainen mies löydettiin manuaalisesti meloamassa Andamaanienmeren poikki kumiveneellä löytääkseen kihlattunsa Intiasta. Hän oli lähtenyt aiemmin Phuketin läheltä.

Eilen, 23. maaliskuuta, Similan-saarten meriturvallisuusjoukoille ilmoitti kalastusvenetyöntekijä Panya Permwongnitikorn tuntemattomasta miehestä noin 2.5 metrin pituisessa keltaisessa kumivedessä, jossa oli säiliö juomavettä, kymmenen pakkausta pikanuudeleita ja pieniä matkatavaroita hänen vierellään. Viranomaisten mukaan vene löydettiin lähes 80 kilometriä Phang Ngan maakunnan rannikolta, ja he olivat huolissaan siitä, että mies loukkaantuisi yhä voimakkaamman virran vuoksi.

Eilen klo 12.45 Similanin kansalliskaartin poliisilaitos ja Similan Islandsin kansallispuiston virkailijat lähtivät rannikolta auttamaan vietnamilaista Ho Hoang Hungia, 37, joka jäi loukkuun veneeseen. Kysyttäessä hra Ho väitti, että hän yritti meloa Intiaan tapaamaan sulhastaan ​​Mumbai Cityssä, jonka kanssa hän meni naimisiin kaksi vuotta sitten.

Ho myönsi lentäneensä Ho Chi Minh Citystä Vietnamista Bangkokiin 2. maaliskuuta aikomuksenaan päästä Intiaan, mutta koska hänellä ei ollut Intian viisumia maahantuloon, hän päätti nousta bussiin Phuketiin. ja osti kumiveneen ennen lähtöään rannikolta 5. maaliskuuta sulhaselleen Mumbaissa, joka asui noin 2,000 kilometriä meren toisella puolella. Mr. Ho oli tiettävästi pinnalla 18 päivää.

Viranomaisten mukaan hänet pelastettiin takaisin Similanin saaren rannikolle. Viranomaiset ihailivat myös hänen vahvaa sitoutumistaan ​​ja rohkeuttaan ylittää meri löytääkseen rakkaansa. On epäselvää, mitkä ovat hänen seuraavat askeleensa yhdistääkseen sulhasensa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/