Thaimaalainen näyttelijä Papangkorn "Beam" Lerkchaleampote kuoli unissaan 25-vuotiaana, lääketieteellinen tiimi alustavasti sanoo, että syy oli sydämen vajaatoiminta

Bangkok -

Thaimaalainen näyttelijä Papangkorn "Beam" Lerkchaleampote kuoli unissaan asuntorakennuksessa Bangkokissa keskiviikkona 23. maaliskuuta. Hänen virastonsa ilmoitti kuolemansyyksi sydämen vajaatoiminta, kuten lääkäritiimi vahvisti.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan hänen äitinsä tuli herättämään hänet makuuhuoneeseensa, mutta vastausta ei saatu. Sitten hän tarkasteli häntä huoneessa ja oli järkyttynyt huomatessaan, että hän ei hengittänyt.

Hänet toimitettiin välittömästi sairaalaan, mutta elvytys ei onnistunut.

Tänään Beamin virasto paljasti, että paikalle saapunut lääkintäryhmä oli alustavasti paljastanut, että kuolinsyy oli sydämen vajaatoiminta.

"Beamin äiti ei kyseenalaistanut kuolinsyytä. Ruumiinavaus oli kuitenkin meneillään, ja tulokset tulisivat noin kolmen viikon kuluttua, virasto kertoi.

เศร้า "บีม ปภังกร" นัก แสดง จาก ซีรีส์ ดัง "เคว้ง" เสีย ชีวิต แล้ว

Beam oli thaimaalainen näyttelijä useissa paikallisissa TV-sarjoissa ja elokuvissa, mukaan lukien Nong Mai Rai Borisut, Sleepless Society: Bedtime Wishes, Mister Merman, Project S The Series ja Bang Rachan, Blue Wave. Hänet tunnettiin parhaiten pääroolistaan ​​Thaimaan ensimmäisessä Netflix-sarjassa "The Stranded" ja valmentajana "Ek" Netflixin Thai Cave Rescue Limited -sarjassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.