Golf: Ensimmäinen Thaimaan Mixed Champ Arpichaya Steals Show Southern Hillsissä

Ensimmäinen Thaimaan Mixed Champ Arpichaya varastaa Show Southern Hillsissä 

Avajaismestari Arpichaya Yubol ampui tahrattoman 64:n ottaakseen johtoon TrustGolfin isännöimän 3 miljoonan BtXNUMX miljoonan Thailand Mixedin avauskierroksen Southern Hills and Country Clubilla Hat Yaissa Songkhlassa torstaina.

Aloittaen reiästä nro 10, 19-vuotias ripotti takaisin yhdeksän suorituksensa kuudella birdiellä ennen kuin lisäsi kaksi lisää käännöksen jälkeen 72-alle par 6,925:lla 6,051 XNUMX jaardin asettelu miehille ja XNUMX XNUMX jaardille.

Saraburilainen teini, joka voitti historian ensimmäisen Thailand Mixedin viime vuonna Hua Hinissa, saavutti kolmen lyöntiedun entiseen Thaimaan PGA Tourin voittajaan Nirun Sae-uengiin verrattuna.

"Se oli minulle tänään onnen ja hyvän muodon yhdistelmä", sanoi Thaimaan LPGA Tourin vuonna 2018 voittaja Arpichaya. "Tulin tänne hyvällä pelisuunnitelmalla, löin hyviä laukauksia ja sain paljon maalia. lintuja lähellä nastoja."

Arpichaya kertoi myös käyttäneensä hyväkseen tuntemustaan ​​Southern Hilliin, jossa hänen joukkueensa sijoittui neljänneksi kansallisissa kisoissa vuonna 2017.

”Muistan tämän kurssin hyvin. Vuodatin jopa kyyneleen täällä sen jälkeen, kun tiimini melkein voitti pronssia kansallisissa kisoissa viisi vuotta sitten", lisäsi teini, joka on Chanettee Wannasaenin kanssa edelleen kaksi ainoaa naisvoittajaa TrustGolf Tourilla.

– Huomenna pysyn pelisuunnitelmassani. Hyökkään nastojen kimppuun helpoissa rei'issä ja pelaan turvallisesti kovissa reikissä. Toivon myös osuvani väylään kuudennella reiällä, joka on minulle haastavin tällä radalla, hän lisäsi.

Nirun, Thailand PGA Tour -tapahtuman Lumphunissa 2016 voittaja, teki yksinäisen bogeyn neljännellä reiällä ennen kuin hän ampui kuusi birdietä tyytyäkseen 67:ään.

"Pelasin melko hyvin paitsi neljättä reikää, jossa vedin palloa vasemmalle ja päädyin päivän ainoaan bogeyni. Siitä lähtien keskityin ti-laukauksiini ja tähtäsin väylille paremmin", sanoi Nirun Nakhon Pathomista.

"Huomenta ajatellen jatkan samaa tekemistä lyömällä väylille ja tekemällä putteja", lisäsi Nirun, joka hävisi Settee Prakrongvechille iskulla tammikuussa All Thailand Golf Tourin (ATGT) Boonchu Ruangkit Championship -tapahtumassa. .

Kahdeksan pelaajaa seurasi lyöntiä tasan kolmannella sijalla, kullakin 68. Näihin kuului lahjakas Chanettee, edellisen Thaimaan sekakierroksen voittaja Hua Hinissä, nouseva tähti Denwit David Boriboonsub, vuoden 2021 tulokas ATGT:llä, entinen SEA. Pelien kultamitalisti Wichayanon Chothirunrungrueng, Thaimaan LPGA Tourin jäsenet Supamas Sangchan, Nattagade Nimitpongkul, Chonlatit Chuenboonngam, Punnarai Meesom-us ja entinen LPGA-pelaaja Pavarisa Yoktuan.

....................................... ..

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

Vuosina 2020–2021 TrustGolfin isännöimän viiden Thailand Mixed -sarjan lisäksi TrustGolf Tour järjesti myös TrustGolf Amateur Qualifier 2021 -turnauksen, jossa valittiin pelaajat kilpailemaan IMG Academy Juniors Worldiin (San Diego ja Florida Asia Challenge) sekä miesten ja naisten Amateur Amateur -sarjaan. . Vuonna 2022 TrustGolf isännöi viittä TrustGolf-tapahtumien isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa (yhteensä 17 miljoonan Bt palkintorahat) ja kahta TrustGolf Asian Mixed -tapahtumaa, jotka kolmesti hyväksyvät Asian Tour, Ladies European Tour ja TrustGolf Tour (kokonaispalkintorahat US$1.5 miljoona palkintorahaa) Siam Country Club Pattaya Watersidessa huhtikuussa. Lisäksi tulee olemaan TrustGolf Link -sarja, joka toimii Access Series for Ladies European Tourna, joka sisältää myös TrustGolf Scottish Openin (2 miljoonan dollarin palkintorahat).

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/