Viisi metriä pitkä python jäi kiinni syötyään kanan Ban Buengissa

KUVA: Channan Jaiuea / Jaru Suksi / Huippuuutiset

Ban Bueng -

Viisi metriä pitkä python on saatu kiinni syötyään kanan Ban Beungissa varhain eilen aamulla.

Python saivat kiinni pelastustyöntekijät, jotka olivat saaneet puhelun paikalliselta maanviljelijältä Buengin osa-alueella ennen aamunkoittoa eilen aamulla 22. maaliskuuta, kun asukas meni ruokkimaan kanoja. Nimensä salaa pyytänyt viljelijä pelotti käärmettä ja soitti viranomaisille apua.

Pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja huomasivat, että python oli kanankopan sisällä. Massiivisen pythonin kiinni saaminen kesti noin viisi minuuttia, ennen kuin ovela käärme asetettiin säkkiin ja poistettiin alueelta.

Käärmeestä ensimmäisenä ilmoittanut maanviljelijä totesi, että yksi hänen kanoistaan ​​oli kadoksissa, oletettiin syödyksi. Python vapautetaan syrjäiseen metsään kaukana ihmisistä, mutta ei vahingoitu, Chonburin alueella eläinvalvontaviranomaisten mukaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.