Palomiesasunto Pattayan alueella, hälyttää paikallisia

Banglamung-

Asunto syttyi tuleen Pattayan alueella eilen iltapäivällä (22nd), hälyttävät paikalliset, mutta henkilövahinkoja ei raportoitu.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta Nongpruessa Soi Sukhumvit 75:ssä, aivan valtatien vieressä sijaitsevassa asunnossa, joka näkyi monille ohikulkijoille. Fireteams ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen savua asunnon ensimmäisestä kerroksesta. Palomiesten sammutus kesti noin 20 minuuttia. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Läheiset naapurit kertoivat Pattaya News -tiimille, että kukaan ei tällä hetkellä asu huoneistossa, vaikka se on täysin kalustettu. He haistivat jotain palavan savun kanssa ensimmäisen kerroksen huoneesta ennen kuin soittivat hätäkeskukseen apua. Naapuri kieltäytyi antamasta nimeään TPN-medialle.

Tässä vaiheessa Banglamungin poliisi uskoo, että tuli sai alkunsa asunnon sähköoikosulusta. Palon tarkkaa syttymissyytä tutkitaan kuitenkin edelleen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.