Japani tarjoaa rokotusvälineitä auttamaan Thaimaan COVID-19-vastetta ja immunisaatioohjelmaa

BANGKOK, maaliskuu 2022 – Japanin hallitus, alle the ‘Last One Mile Support -aloite, ja yhteistyössä UNICEFin kanssa tarjoaa korkealaatuisia laitteita rokotteiden varastointiin ja kuljetukseen noin 25 miljoonan bahtin (noin 750,000 19 USD) arvosta tukeakseen Thaimaan pyrkimyksiä hillitä COVID-XNUMX:n leviämistä ja varmistaa, että ihmiset syrjäisillä alueilla ja eniten apua tarvitseville alueille annetaan laadukkaita rokotteita.

Tämän kumppanuuden kautta rokotteiden säilytys- ja kuljetusvälineitä toimitetaan sairaaloihin ja lääketieteellisiin yksiköihin eri puolilla Thaimaata, jotta kansanterveysministeriö voi auttaa COVID-19- ja rutiinirokotteiden turvallisessa säilyttämisessä ja kuljettamisessa ihmisille, myös maan syrjäisimmillä alueilla.

 Näitä olivat 1,720 1,000 yksikköä kylmälaatikoita, 1,000 XNUMX rokotteen kantajaa; ja XNUMX XNUMX yksikköä lämpötilanvalvontalaitteita liikkuvaa rokotusta varten. Tämän laitteiston avulla terveydenhuollon työntekijät voivat toimittaa hengenpelastusrokotteita paikan päällä tapahtuvaa rokotusta varten syrjäisissä kylissä, kuten Mae La Kassa ja Mahin Luangissa Khun Yuamin piirissä Mae Hong Sonin maakunnassa sekä eteläisissä rajaprovinsseissa, mukaan lukien Yala, Pattani ja Narathiwat.

 Lisäksi 230 jäävuorattua jääkaappia ja 50 pakastinta saapuu Thaimaahan lähiviikkoina tukemaan tasapuolista pääsyä väestölle koko maassa.

  Epidemian puhkeamisen alusta lähtien Japanin hallitus on tukenut Thaimaan COVID-19-vastausta useilla aloitteilla. Rokotteiden säilytys- ja kuljetusvälineiden ja muiden kriittisten tarvikkeiden toimittamisen lisäksi Japani on lahjoittanut 2.05 miljoonaa annosta rokotetta ja 868 happikonsentraattoria vuonna 2021.

HE Anutin Charnvirakul, varapääministeri ja kansanterveysministeri "Tämän haastavan ajan keskellä Japanin ja Thaimaan välinen yhteistyö on tiivistynyt ensimmäisen Thaimaassa raportoidun COVID-tapauksen jälkeen." Japanin hallitus on toimittanut meille happikonsentraattorit ja tukenut COVID-rokotteita aikana, jolloin rokotetarjontamme oli rajallinen – olen kiitollinen tästä panoksesta. Nämä laitteet jaetaan maakuntien kansanterveyslaitoksille kaikkialla Thaimaassa, mukaan lukien Bangkok. Tämä on varmasti välttämätöntä COVID-vastauksen kannalta erityisesti syrjäisillä alueilla ja rajojen varrella, missä rokotteita, kylmäketjua ja muita lääketieteellisiä laitteita tarvitaan eniten.

HE Kazuya NASHIDA, Japanin suurlähettiläs Thaimaassa sanoi: "Strategisena kumppanina" ja Thaimaan ystävänä Japani jatkaa tukeaan Thaimaan kansan ja hallituksen pyrkimyksille toipua paremmin pandemiasta."

Rokotteet ovat pelastaneet miljardeja COVID-19-pandemian aikana, mutta niiden toimittaminen kaikkialle maailmaan on monimutkainen hanke. Rokotteita on säilytettävä jatkuvasti rajoitetulla lämpötila-alueella niiden valmistushetkestä rokotushetkeen asti. Liian korkeat tai liian matalat lämpötilat voivat saada rokotteen menettää kykynsä suojata tautia vastaan, jota ei voida palauttaa tai palauttaa.

"COVID-19-rokotteiden saatavuuden lisääminen on tällä hetkellä erittäin kriittistä", sanoi   Kyungsun Kim, UNICEFin Thaimaan edustaja â€œJapanin hallituksen runsaalla tuella voimme auttaa varmistamaan, että rokotteet kuljetetaan ja säilytetään oikeassa lämpötilassa myös syrjäisille alueille toimitettaessa ja että ne pysyvät tehokkaina käytettäessä. Lahjoitettujen rokotusvälineiden hyöty on paljon muutakin kuin itse COVID-19-vastaus, sillä se tukee Thaimaan säännöllistä rokotusohjelmaa lasten suojelemiseksi ehkäistävissä olevilta lastentaudeilta kaikkialla maassa.“

Tänään kansanterveysministeriössä pidetyssä seremoniassa luovutetut laitteet ovat osa Japanin maailmanlaajuista panosta COVID-19-pandemiaan maailmanlaajuisesti. "Last One Mile" -aloitteen puitteissa Japani on lahjoittanut 1 miljardilla dollarilla COVAX-järjestelyyn ja 18 miljardilla jenillä UNICEFille (vastaa 160 miljoonaa dollaria) tukeakseen maita ympäri maailmaa taistelussa COVID-19:ää vastaan. pandeeminen.

#####

 

 

Kuva: UNICEF Thailand/2022

kuvatekstit:

UNICEF – Japani 01-08:

Kansanterveysviranomaiset ovat toimineet ovelta ovelle toimittaakseen COVID-19-rokotteita ihmisille, jotka eivät voineet matkustaa rokotuskeskuksiin, mukaan lukien vanhukset, vammaiset ja vuodepotilaat.

UNICEF – Japani 09-14:

Japanin hallituksen tuella hankitut kylmälaatikot ja rokotteiden kantajat auttavat varmistamaan, että rokotteet ovat turvallisia syrjäisten kylien ihmisille.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/