58-vuotias mies selvisi hengissä junan törmättyä Chonburissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Phanthongin alue, Chonburi

58-vuotiaan miehen kerrottiin loukkaantuneen vakavasti, kun hän oli yrittänyt itsemurhaa joutuessaan junan alle mahdollisella motiivilla seurata poistunutta ystäväänsä.

Phan Thongin tarkastaja Charuk Phothong ja pelastusryhmä menivät Bang Nang – Phanthong -rautatielle Na Pradun osa-alueeseen saatuaan hätäilmoituksen, että juna törmäsi mieheen.

Tapahtumassa 58-vuotias uhri, jonka nimeä ei toimituksellisten ohjeiden mukaan salattu, makasi tajuttomana ja hänellä oli vakavia pää- ja käsivammoja, runsasta verenvuotoa ja olkapäiden murtumia. Raportin mukaan hänet kuljetettiin sitten nopeasti läheisen sairaalan ensiapuun.

Noin 200 metrin päässä tapahtumapaikalta keltainen juna numerolla 5116 oli pysäköitynä veritahralla edessä ja sen vieressä makasi uhrille kuulunut moottoripyörä, harmaa Yamaha Mate 100.

Junankuljettajat eivät antaneet tiedotusvälineille mitään ja ajoivat junan välittömästi pois annettuaan lyhyen lausunnon lainvalvontaviranomaisille paikallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Uhrin naapuri, 50, Somkid Kamnuek paljasti, että kolme päivää aiemmin uhri kertoi hänelle olevansa stressaantunut vaimostaan ​​ja lapsestaan. Hän oli tukenut vaimoaan ja lastaan, kunnes molemmat saavuttivat tohtorin ja kandidaatin tutkinnon, mutta oli äskettäin törmännyt heidän kanssaan henkilökohtaisiin ongelmiin, jotka johtuivat taloudellisista riita-asioista.

Ja aiemmin hänen lähin ja paras ystävänsä oli kuollut äkillisesti, mikä saattoi saada hänet yrittämään itsemurhaa, herra Somkidin spekuloinnin mukaan.

Silminnäkijä kertoi, että uhri ajoi moottoripyörällään tahallaan junaan, mutta selvisi hengissä, koska hän oli vain "syöksynyt" junan kylkeen verrattuna täydelliseen osumaan. Siitä huolimatta hän kärsi edelleen vakavista vammoista ja pysyi paikallisessa sairaalassa lehdistön ajan.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.