Pattayan poliisi teki ratsian laittomien huumeiden syntymäpäiväjuhliin, yli 20 ihmistä pidätettiin

Bang Lamung, Chonburi

  Pattayan kaupungin poliisilaitoksen päällikkö johti eilen iltapäivällä ratsian "Happy Water" -huumejuhlilta syntymäpäivälahjaksi ylellisessä huvilassa Pattayan kaupungin sydämessä ja pidätti yli 20 ihmistä.

Eilen, 18. maaliskuuta 2022, komisario Kulachat Kulchai, Narcotics Suppression Bureau ja monet muut mukana olleet poliisit ryhtyivät huumeiden vastaiseen operaatioon huolestuneen kansalaisen vihjeen jälkeen ja rikkoivat "Happy Water" -huumebileet ylellisessä huvilassa. sijaitsee Chaiyapruek-kujalla, Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa, ja yli 20 syytettyä riippuvaisena osallistujaa on pidätetty (teini-ikäisiä miehiä ja naisia). Kulachatin mukaan paikalla oli useita riippuvuutta aiheuttavia aineita, kuten Happy Water (erityinen jauhe sekoitettuna viinaan, joka on suosittu Kiinassa), metamfetamiini ja ketamiini.

Kulachat paljasti lehdistölle, että tämä operaatio oli Thaimaan kuninkaallisen poliisin politiikan mukainen kaikenlaisten rikosten poistamiseksi alueella, ja hänen miehistönsä oli aiemmin pidättänyt ryhmän samalla alueella asuvia nettirahapelaajia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.