Burmalainen rakennustyöläinen melkein kuoli putottuaan rakennuksen katolta Ban Buengissa, tutkittavana oleva tapaus

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng/Chonburi-

  39-vuotias rakennustyöläinen putosi eilen 16. maaliskuuta 2022 koottavana olevan kaksikerroksisen rakennuksen katolta Ban Buengissa kovan räjähdyksen seurauksena, jota edelleen tutkitaan.

Ban Buengin sairaalan pelastajat ryntäsivät elvyttämään Min Saw'lle, 39-vuotiaalle burmalaiselle rakennustyöläiselle, joka putosi kaupallisesta rakennuksesta Ban Buengin osa-alueella Chonburissa, jossa hän työskenteli. Tajuttomana Min Saw'n kerrottiin olevan vakava tila ja hänen pulssinsa heikkeni vähitellen ennen kuin hän joutui sairaalaan.

Todistajan ja laupias samarialaisen mukaan, jonka uskotaan pelastaneen Minin hengen, Narongchai Chetthanon, joka sattui olemaan lähellä onnettomuuspaikkaa, kertoi kuulleensa kovan räjähdyksen tulevan paikalta. Saapuessaan hän näki, että Min Saw oli pudonnut rakennuksesta ja hänen pulssinsa oli pysähtynyt, joten herra Narongchai päätti tehdä hänelle elvytystoiminnon ennen lähettämistä läheiseen sairaalaan.

Narongchain uskotaan pelastaneen miehen hengen kaatumisen jälkeen. Narongchai työskentelee Ban Buengin sairaalassa, mutta oli poissa, kun hän reagoi nopeasti pelastaakseen Minin hengen.

Kanokwan Sri-on, loukkaantuneen miehen 28-vuotias vaimo, kertoi surullisesti lehdistölle, että hänen miehensä ja hän työskentelivät rakennuksen katolla, kun hän kuuli voimakkaan räjähdyksen ennen kuin hänen miehensä yhtäkkiä putosi ylhäältä ja jäi kiinni toiseen. lattia. Onneksi Narongchai, joka työskentelee Ban Buengin sairaalassa, sattui kastelemaan kasvejaan lähellä ja tuli auttamaan ja toi miehensä henkiin.

Minin kaatumisesta mahdollisesti aiheutunutta räjähdystä tutkitaan edelleen lehdistöaikaan mennessä, tutkinnan tuntevien viranomaisten mukaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.