Analyysi: Liiketoiminnan harjoittajat suhtautuvat myönteisesti yöelämän lailliseen uudelleen avaamiseen, mutta ehdottivat äärimmäisen tiukkoja sääntöjä mahdolliseksi juhlimaan

Thaimaa-

Eilen 16. maaliskuuta 2022 Center for Covid-19 Situation Administrationin eli CCSA:n jäsenet myönsivät, että pitkään suljettu baari-, yöelämä-, viihde- ja pubiteollisuus keskustellaan vihdoin vakavasti laillisesta avaamisesta Thaimaassa.

Covid-19-toimenpiteiden vuoksi toimiala on ollut laillisesti suljettuna huhtikuusta 2021 lähtien, vaikka se on saanut toimia väliaikaisina ravintoloissa tavallaan harmaalla alueella toistaiseksi joulukuusta lähtien.

Ehdotettu oikeudellinen avaaminen… joka on vain ehdotus, eikä se ole millään tavalla kiveen hakattu tai taattu tapahtuvan… monet yöelämän edustajat suhtautuivat myönteisesti. On kuitenkin epätodennäköistä, että monet näkivät keskustelun ehdotetuista säännöistä, joita Thaimaan tiedotusvälineet ovat julkaisseet sen jälkeen. Listaamme ne hetken kuluttua.

On tärkeää huomata jälleen, että ehdotetut säännöt ovat vain… ehdotuksia. Niistä keskustellaan, keskustellaan ja mahdollisesti hyväksytään...tai ei. Yhtään säännöstä nykyisessä muodossaan ei ole hyväksytty. Mutta jos säännöt menisivät eteenpäin nykyisen ehdotuslistan kanssa, jonka listaa katsomalla on varmasti suunnitellut joku, joka ei ole osallinen yöelämän tuottoa kohtaan, asiat pysyvät vaikeana.

Muiden ehdotettujen sääntöjen joukossa:

-Kaikki asiakkaat kolminkertaisesti rokotettuja (kaksinkertainen ok, jos alle kolme kuukautta viimeisestä annoksesta).

-Kaikki henkilökunta kolminkertaisesti rokotettu ja testattu atk-pika Covid19-testillä kolmen päivän välein

-Kaikkien asiakkaiden, jopa kolminkertaisesti rokotettujen, on suoritettava atk-testi 24 tunnin sisällä joka kerta kun he menevät baariin.

- Tanssiminen ehdotettiin edelleen kieltoon

- Pullopalvelu kielletty

- Kampanjat/juhlat/tapahtumat kielletty

- Emäntäkielto, mukaan lukien asiakkaiden kanssa istuminen tai juomien hyväksyminen.

- Ei esityksiä tai muuta vastaavaa tällä hetkellä

- Ei wc-hoitajia. (Tämä saattaa olla ok useille)

-SHA+- ja Stop covid plus -sertifikaatit pysyvät tavallisten lisenssien päällä

Nyt tämä olisi tietysti vasta ensimmäinen askel, ja CCSA on hahmotellut neljän kuukauden suunnitelman Covidin hoitamiseksi endeemisenä. On varmaa, että nämä säännöt löystyvät ja hellittyvät. Mutta mitä mieltä olet Thaimaan tiedotusvälineiden väitetyistä ehdotuksista? Pidätkö säännöistä? Luuletko, että niitä seurataan ja pannaan täytäntöön hyvin? Kerro meille kommenteissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/