“Ozawa Ramen†upouusi japanilainen Ramen-ravintola, josta on näkymät Pattaya Beachille, on nyt avattu

Pattaya, Thaimaa-

 Upouusi japanilainen Ramen-ravintola “OZAWA RAMEN†on avannut ensimmäisen sivuliikkeensä Pattaya Cityssä Pattaya Beachillä!

OZAWA RAMEN:in hyvä puoli on se, että se tuo kaikki ainesosensa Japanista ja ravintola on suunniteltu yli 26 asiakkaalle japanilaisen arkkitehdin toimesta, joten tämä ravintola on yksi harvoista paikoista Pattayassa, jossa on aidoin japanilainen tunnelma. .

OZAWA RAMENin ruokalista vaihtelee Tsukemenistä (upotusnuudelit), Zaru Ramenista (jäähdytetyt nuudelit) ja tavallisesta ramenista sekä pakollisista nimiruoista, kuten Chicken Karaage Kyoudai ja Izakaya Style Marinated Chicken; lähtöhinta on vain 80 bahtia!!!!

OZAWA RAMENia ei ole vaikea löytää. Suuntaa vain Central Pattaya Beachille ja näet näkyvän japanilaisen näköisen ravintolan tien varrella Pattaya Klangin risteyksessä. Aukioloajat ovat joka päivä klo 11.00-8!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.