Nanna Koerstz Madsen voitti Honda LPGA Thailand 2022 -kilpailun Pattayan Siam Country Clubilla

Nanna Koerstz Madsen

Pattaya, Chonburi -

Tanskalainen golfaaja Nanna Koerstz Madsen voitti Honda LPGA Thailand 2022 -kilpailun Siam Country Club Old Coursella Pattayalla linnun ja kotkan kanssa pudotuspeleissä kiinalaista Xiyu ”Janet” Liniä vastaan, ja hänestä tuli ensimmäinen golfaaja Tanskasta, joka on voittanut tämän mestaruuden.

Turnauksen viimeisenä päivänä, 13. maaliskuuta, Koerstz Madsen rikkoi myös uuden kokonaisennätyksen 26 alle ja rikkoi Jessica Kordan alimman ennätyksen 25 alle vuonna 2018.

Nanna Koerstz Madsen

27-vuotias LPGA-voittaja sanoi: "Olin hieman hermostunut alussa, mutta silti pystyin tekemään birdieitä ja säilyttämään hyvän työn pudotuspeleihin asti. Olen ylpeä tämän viikon tuloksista ja lopulta voitin ensimmäisen mestaruuden LPGA-kiertueella.

Lin sanoi pudotuspelitappion jälkeen: "En voittanut mestaruutta, mutta olen ylpeä, koska se on alin lyöntini turnausviikolla. Pelasin erittäin hyvin, mutta Nanna pelasi paremmin.

Xiyu "Janet" Lin

Thaimaalaisten pelaajien osalta Paphangkorn “Patty” Tavatanakit sijoittui neljän päivän turnauksessa T19 alle 18 alle, kun taas Pajaree “Meaw” Anannarukarn sai 14 alle, sijoitus T30.

Thidapa “Jasmine” Suwannapura ja Jaravee “Wan” Boonchant sijoittuivat yhdessä 33. sijalla 13 alle parilla 275.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.