Kolme moottoripyörää varastettiin Soi Khao Talon alueella kahdessa päivässä, poliisi varoittaa yleisöä

Banglamung -

Kolme moottoripyörää on varastettu viikon aikana Pattayan Soi Khao Talolta tai sen lähistöltä, ja tämä on vasta viimeisin tapaus, kun useita muita on raportoitu viime viikkoina samalla alueella.

Pelkästään tällä viikolla kolme henkilöä puhui TPN-median kanssa CCTV-materiaalilla, joka esitti tapahtumia.

Narong Chinnawong, 58, sianlihan myyjä, kertoi TPN-medialle: "Olin juuri ostanut tämän moottoripyörän 20 päivää sitten. Pysäköin moottoripyörän vuokrahuoneeni eteen osoitteessa Soi Khao Talo 12 13.th ennen kuin moottoripyöräni katosi."

Vartija Sompop Boonserm, 41, kertoi TPN:n toimittajille: "Pysäköin moottoripyöräni kotini eteen Soi Khao Talo 10:een 14. maaliskuuta ennen kuin moottoripyöräni katosi yössä."

Arwut Pama, 37, raportoi myös TPN:lle: "Pysäköin moottoripyöräni kotini eteen Soi Khao Talo 10:een ennen kuin moottoripyöräni oli kadonnut 14. maaliskuuta.th"

Jotkut CCTV-materiaalit näyttävät osoittavan, että useat miespuoliset epäillyt tulivat jokaisen tapahtuman pysäköintialueille ennen kuin he varastivat helposti ja nopeasti moottoripyörät ja kiihtyivät.

Kaikki kolme uhria ovat tehneet ilmoituksen Nongpruen poliisille. Nongpruen poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-materiaalia etsiäkseen epäiltyjä, mutta on myöntänyt, että moottoripyörävarkaudet tällä alueella ovat tulleet ongelmaksi ja että järjestäytynyt moottoripyörävarkaiden jengi saattaa olla vastuussa. He pyytävät Soi Khao Talon alueen paikallisia asukkaita olemaan tietoisia ja lukitsemaan pyöränsä ja varmistamaan ne kunnolla.

Soi Khao Talosta on varastettu monia moottoripyöriä tässä kuussa. Ketään epäillyistä ei ole pidätetty. 

Kaksi moottoripyörää varastettiin yhden yön aikana Pattayan alueen asuntokompleksista

Varas varastaa upouuden moottoripyörän asunnossa Pattayan alueella, poliisi varoittaa yleisöä olemaan tietoisia lisääntyneistä varkauksista

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.