Sattahip-virkailijat tarjoavat apua 70 Covid-19-tartunnan saaneelle opiskelijalle Teacher Boonchoo Home for Special Children -kodissa

Sattahip, Chonburi-

Eilen, 14. maaliskuuta 2022, Mr. Chatchai Sriphoon, piirin päällikkö, sekä monet asianomaiset viranomaiset ja valtion virkamiehet ovat toimittaneet tarvittavat tuotteet Covid-19-tartunnan saaneille opiskelijoille Teacher Boonchoon erityislapsille, joka sijaitsee Plutaluangin osa-alueella, Sattahip. piiri, Chonburi, opettaja Bunchu Mungmai ja muut opettajat toivottivat virkamiehet lämpimästi tervetulleiksi.

Säätiön tilanteen mukaan 70 opiskelijalla oli positiivinen Covid-19-testi, ja heillä on tällä hetkellä epämiellyttävä pula perushyödykkeistä ja lääkintävälineistä.

Saatuaan säätiön tukipyynnön, Mr. Chatchai Sriphoon, Sattahipin sheriffi ja hänen miehistönsä ovat vierailleet keskuksessa ja jakaneet erilaisia ​​esineitä lapsille sekä säätiön opettajille. Tuotteet vaihtelevat käsien desinfiointiaineista, desinfiointiaineista, lääketieteellisistä naamioista ja 100 nopeasta antigeenitestipakkauksesta sekä perushyödykkeistä, kuten riisistä, sianlihasta, kananlihasta, pikanuudeleista, 100 pakkauksesta juomavettä ja välipaloja.

Sattahipin temppelin apotti Phra Kru Tassaniyakunakorn lahjoitti myös säätiölle 10,000 8 bahtia ja Chonburin piirin 30 kansanedustaja Dr. Satira Puakpraphan lahjoitti myös XNUMX pakkausta juomavettä. Tilaisuus on ollut suuri ilo opettajille ja lapsille, jotka käyvät läpi tätä valitettavaa aikaa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.