Animal Army julkaisee päivityksen vahvistetuista raivotautitapauksista Sattahipin alueella

TIEDOSTO KUVA
Sattahip –

Alla on hälytys Animal Army Facebook -sivulta sosiaalisessa mediassa. Heidän mielipiteensä ja lausuntonsa ovat täysin heidän omiaan.

UUSI RABIES RED ZONE -VAROITUS!
Wat Amparam, Na Chom Thian
Kotieläin- ja kehitysministeriö on vahvistanut uuden positiivisen raivotautitapauksen lähellä Wat Amparamia. Koira oli omistettu eikä rokotettu, se todettiin kuolleeksi ja ruumiinavaustesti paljasti positiivisen tuloksen.
Huomaa, että Wat Amparamin alueelta on nyt 5 km korkean riskin punainen vyöhyke 25 asti.
RABIES-VAROITUKSET
* Kartan nastat eivät välttämättä ole tarkka noutopaikka
Vastauksena tähän vahvistettuun tapaukseen ryhmät ovat lähettäneet koiria rokottaakseen suuren riskin alueella. Provinssin DLD järjestää massasterilointi- ja rokotuskampanjan 24 Animal Army -joukkojen avustuksella.
Ilmoita kaikista eläimistä, joilla on seuraavat oireet:
järjetöntä käytöstä
liiallista kuolaamista
ei syö
epätavallinen ilman pureminen
hämmentynyt huimaus
Älä lähesty. Ole hyvä ja kuvaa eläin turvalliselta etäisyydeltä, kiinnitä paikka ja soita 085 093 5954 tai laita viestiä heidän sivulleen.
SINÄ voit auttaa lahjoittamaan rokottamiseen, sterilointiin ja tukemaan Animal Armyn työtä. Näin:
PANKKI / PROMPTPAY / WISE
Eläinarmeijan säätiö
Kasikorn-pankki
ACC: 081-8-61790-9
SWIFT: KASITHBK
PromptPay: 085 093 5954
Osoite: 90/55 Moo 5 Najomtien, Sattahip District, Chon Buri 20250, Thaimaa

LÄHDE: Animal Army Foundation

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.