Vaatteeton 40-vuotias mies pidätettiin, kun kerrottiin hyökänneen satunnaisten kyläläisten kimppuun puutarhatyökaluilla Ban Buengissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng -

Paikallinen poliisi kertoi, että he ajoivat takaa ja pidättivät 40-vuotiaan miehen, joka ilman vaatteita ryhtyi väitetysti kyläläisten kimppuun puutarhatyökaluilla ja aiheuttaneen yleistä levottomuutta viime viikonloppuna.

Yli kymmenen poliisia saapui paikalle sen jälkeen, kun paniikissa kyläläiset soittivat Ban Buengin poliisille apua. Epäilty pakeni välittömästi läheiseen metsään poliisin saapuessa ja kesti yli tunnin ennen kuin poliisi pidätti epäillyn, joka johti lainvalvontaviranomaisia ​​jalka-ajoon. Epäilty tunnistettiin myöhemmin herra San Wuttirat, 40.

Wuttirat, jolla ei ollut yllään vaatteita, oli harhaanjohtavassa tilassa eikä kyennyt vastaamaan kysymyksiin. Lainvalvontaviranomaiset epäilivät miehen olleen huumeiden vaikutuksen alaisena tai psykoosissa.

Sanin vanhempi sisar, neiti Pissawan Wuttirat, 44, kertoi poliisille: "Veljeni juoksi ilman vaatteita paikallisen kylän läpi. Käskin hänen pukea vaatteet päälleni, mutta hän ajoi perässäni ja yritti lyödä minua puutikulla. Juoksin karkuun ja huusin apua muilta kyläläisiltä. Hän kuitenkin alkoi hyökätä heidän kimppuunsa puutarhatyökaluilla, lyömällä yhtä kyläläistä kasvoihin ja aiheuttaen vakavan verenvuodon. Minulla ei ole aavistustakaan, mikä sai hänet tekemään tämän, hän ei ole koskaan käyttänyt näin."

Mr. San vietiin Ban Buengin poliisiasemalle. Loukkaantuneen kyläläisen nimeä ei kerrottu, ja heidän uskottiin joutuneen läheiseen sairaalaan. Mr. San testataan laittomien huumeiden varalta, ja psykiatri haastattelee häntä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.