Bangkokin kuvernöörin ja Pattayan pormestarin vaalipäivä on suunniteltu 22. toukokuuta

Bangkok -

Thaimaan vaalilautakunta on tänään, 14. maaliskuuta, ilmoittanut Bangkokin kuvernöörin ja Pattayan pormestarin vaalipäiväksi 22. toukokuuta 2022.

He olivat myös harkinneet vaalien hallintasuunnitelmaluonnosta sekä ilmoitusta Bangkokin ja Pattaya Cityn paikallisten hallintoviranomaisten vaaleista.

Luonnoksessa mainittiin yleisesti, että komissio oli hyväksynyt vaalit ja ne pidetään virallisesti sunnuntaina 22. toukokuuta. Ehdokkaat vaaleihin avattiin 31. maaliskuuta - 4. huhtikuuta Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinnon ja Pattayan hallinnon vaalisuunnitelman mukaisesti.

TPN huomauttaa, että Thaimaan lain mukaan alkoholin myyntikielto on voimassa (mukaan lukien ruokakaupoissa ja lähikaupoissa) vaaleja edeltävästä yöstä (21. päivä) vaalipäivän äänestyspaikkojen sulkemiseen asti. Tarkat kellonajat ilmoitetaan lähempänä vaaleja, mutta ne ovat todennäköisesti 5. toukokuuta klo 6-21 ja 5. toukokuuta klo 6-22.

Alkoholiton uskonnollinen juhlapäivä, Visakha Bucha -päivä, osuu tänä vuonna 15. päivälle (vaikka valtion vapaapäivä on maanantai, 16. päivä), joten tämä viikko tuo mukanaan useita alkoholikieltopäiviä ja on jokaisen huomioitava, vaikka et voi äänestää. Vaalipäivinä vain äänestävät alueet (Pattaya ja Bangkok) ovat kuivia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.