Seitsemän kuoli, yli 20 loukkaantui bussi-onnettomuudessa Saraburissa eilen iltapäivällä

KUVA: Dailynews

Saraburi -

Seitsemän kuoli ja yli 20 matkustajaa loukkaantui kaksikerroksisen bussin törmättyä sillan peruspylvääseen Muangin alueella Saraburin maakunnassa eilen 13. maaliskuuta.

Poliisiviranomaiset, lääkintähenkilöstö ja pelastajat saapuivat paikalle Robinson-tavaratalon eteen iltapäivällä saatuaan hälytyksen liikenneonnettomuudesta. Bussin uskottiin olevan matkalla Roi Etistä Bangkokiin, kun onnettomuus tapahtui.

Noin 24 ihmisen kerrottiin loukkaantuneen – 10 oli vakavia (punainen), 7 kohtalaisia ​​(keltainen) ja 7 loukkaantui lievästi (vihreä). Heidät kuljetettiin eri paikallisiin sairaaloihin kiireelliseen hoitoon.

Heistä kuuden kerrottiin kuolleen tapahtumapaikalla ja yksi lisämatkustaja julistettiin kuolleeksi myöhemmin sairaalassa.

Poliisi epäilee, että kuljettaja on nukahtanut ratin taakse. Virallinen tutkinta kuitenkin jatkaa onnettomuuden todellisen syyn selvittämistä.

Kuva: Dailynews

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.