Entisen vanhempi apulaispoliisipäällikön poika törmäsi pakistanilaiseen moottoripyöräilijään ja tappoi Bangkokissa lauantaina

Bangkok -

Pakistanilainen moottoripyöräilijä julistettiin kuolleeksi eilen, 12. maaliskuuta, kun hän törmäsi entisen apulaispoliisipäällikön pojan ajamaan superautoon lähellä Saphan Taksinin siltaa Bangkokissa.

Onnettomuuden kerrottiin tapahtuneen noin kello 1. Lauantaiaamuna, kun poliisikenraali Wirachai Songmettan pojan Pornmet Songmettan kuljettama Porsche Taycan Turbo S törmäsi Yamaha-moottoripyörään, jota ajaa 00-vuotias pakistanilainen pakolainen Waseem Ahmad.

Poliisikapteeni Thamnong Montha, Samraen poliisiaseman apulaistarkastaja, kertoi, että moottoripyöräilijä oli loukkaantunut päänsä aikana, kun hänen päänsä törmäsi tuulilasiin, kun taas Porschen kuljettaja sai pää- ja kasvovammoja osuessaan ohjauspyörään kolarissa. Molemmat toimitettiin läheisiin sairaaloihin. Waseem kuitenkin julistettiin kuolleeksi myöhemmin samana päivänä.

Pornmet myönsi viranomaisille huolimattomasta ajamisestaan, kun hän vaihtoi äkillistä kaistaa, mikä johti kuolemaan.

Hänen terveystarkastuksensa ja alkoholin verikokeen tulokset annettiin. Apulaistarkastajan mukaan poliisin odotettiin nostavan kuljettajaa syytteen kuolemaan johtaneesta ajamisesta.

Kuva: fm91bkk

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.