Reader Talkback -tulokset: Kannattaako Pattayalle tulla nyt vai pitäisikö odottaa hetki?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Kannattaako Pattayalle tulla nyt vai kannattaako odottaa hetki?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Saamme tämän kysymyksen lähes päivittäin postilaatikoihimme ja sitä kysytään jatkuvasti myös sosiaalisessa mediassa. Haluamme saada lukijamme mielipiteitä, erityisesti paikan päällä olevilta entisiltä tai äskettäin vierailijoilta. Mitä mieltä sinä olet?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

–==-=-=-=-=-=-=-=-=–=

Ray SI todella haluaa vierailla Thaimaassa, mutta väärän positiivisen tuloksen riskin, testauskustannusten ja sen tosiasian vuoksi, että aikanaan kaikki tämä hölynpöly hylätään, odotan. Minua harmittaa, että hallitus ei ole nähnyt, että he tukahduttavat taloutta pakottamalla edelleen käyttöönsä matkustusesteitä. Vuonna 2022 toivon lentää sinne, mutta toistaiseksi matkustamisen odottaminen on helpompaa ja riskittömämpää. Yksi väärä positiivinen testi voi maksaa matkustajalle tuhansia kuluja

-=-=-=-=-=-=-=

Alex B-Ei ole epäilystäkään, että Pattaya on normaalia hiljaisempi. Monet paikat ovat edelleen kiinni ja kadut ovat liikentemättömiä. Jos kuitenkin pidät sellaisesta lomasta, nyt on todellakin aika tulla tänne.
Lisäksi Pattaya avaa yhä enemmän yrityksiä joka päivä. Viime vuoden lopulla oli hyvin vähän paikkoja auki juoma- tai hieronnalle. Nyt niitä on monia. Paikat ovat hieman muuttuneet. Soi Buakhow on yöelämän keskus iltaisin – Freetown on kiireinen. Soi on kiireinen.
Yhä enemmän ihmisiä palaa maasta koko ajan. Täällä ei vieläkään ole paljon turisteja. Jollain tapaa – tämä saattaa olla paras aika vierailla.

-=-=-=-=-=-=-=-

Chris B – Aina oli hienoja hetkiä aina kun vierailimme Thaimaassa 🇹🇭.. se on aina loistava paikka vierailla.

-=-=-=-=-=-=-=-

Ram B-Pattaya ei koskaan palaa vanhoihin hyviin aikoihin. Covidissa ei ole muuta kuin politiikka

-=-=-=-=-=-=-=

Reece A-Kyllä, nämä viestit voisivat olla niin lyhyitä ja yksinkertaisia; täällä on hienoa, hiljaisempaa, mutta silti hienoa. Miksi odottaa linja-autojen kiinalaisten paluuta? Nyt on ihanaa.

-=-=-=-=-=-=-=-

Marcus HI oli ulkona eilen illalla. Loistavaa hauskaa. Ei ongelma minulle. Ei kiertoajelubusseja. Ei kukaan tiellä kulkevista kansallisuuksista. Paikat, joissa kävin, olivat täynnä. Mahtava yö

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Apolo E-Odotan, kunnes Thaimaan hallitus lopettaa 1. päivän PCR-testin joko kesäkuussa tai heinäkuussa, jotta he voivat avata yökerhoja, gogobaareja ja saippuahierontoja.

-=-=-=-=-=-=—=-=

Willi H-Jos et välitä huonoista kaduista ja monista rakentamisen puolista, ei tule ongelmia.

-=-=-=-=-==-=-=-

Sodoff B – Hyvin vähän turisteja mo, monet baarien johtajat juomassa keskenään ja siellä asuvat ex-patsaat! Se tarvitsee turisteja ja toivottavasti he tulevat pian (saudit ovat ilmeisesti tulossa)

-=-=-=-=-=-=-=-

Rexy S-

Pattaya-kokemus jo nyt aloittelijalle olisi rahan arvoinen elämänkokemus.
Arkkuväistelijöille, jotka muistavat vuoden 1990 ja häpykarvat, 20 bahtia olutta ja kaksi tyttöä 1000 bahtilla, se olisi helvettiä.
Kaikille muille, jotka ovat olleet, vaikka se ei koskaan tule olemaan yhtä "kiinnostavaa" kuin eilen, sinun on silti vaikea löytää mitään vastaavaa.
Pattaya on muuttunut..kyllä
Niin on kaikkialla muuallakin
Eikä parempi, mikä tekee Pattayasta silti hyvän lomakohteen valinnan
-=-=-=-=-=-=-=-
James S-Se on paljon huonompi kuin se oli kaksi vuotta sitten, mutta se on silti parempi kuin kaikkialla muualla
-=-=-=-=-=-

Peter H-

Asun täällä, mutta tapasin eilen Pattayassa vanhan ystävän kanssa Saksasta.
Hän on käynyt Thaimaassa noin 10 kertaa aiemmin ja hän sanoo elävänsä elämänsä parasta aikaa uudelleen. Ja hän oli myös Phuketissa ja Samuissa muutama viikko sitten.
-=-=-=-=-=-=-=
Tim TI luki tänä aamuna, että he itse asiassa yrittivät syyttää turistien puutetta Ukrainan sodan aiheuttamista lentokustannuksista. Yritetään poiketa siitä tosiasiasta, että he eivät yksinkertaisesti saa numeroita testillä ja menevät paikoilleen. Sinkkuja saattaa tulla, mutta ei perheitä, jotka aiheuttavat PCR-testien ja majoituksen aiheuttamia lisäkustannuksia.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Herve B-Anywhere tuntuu siltä, ​​että kotiin kannattaa palata milloin tahansa, varsinkin jos sinulla on jo koti siellä. Yksi parhaista vuosistani oli viettää vuosi 2020 jumissa Pattayassa. En ymmärrä, miten se voisi olla huonompi nyt.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Richard R-Se on hienoa… tule nyt katsomaan sää
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Shane MI:n mielestä nyt on parempi kuin ennen, kun kaikki on auki toisesta ja takaisin, nyt kaikki on yhdellä alueella.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Allan C - Ilmeisesti heinäkuussa kaikki palaa normaaliksi, mutta se voi muuttua päivällisaikaan mennessä

-=-=-=–=-=-==-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/